Un șofer de Ambulanță din Galați a scuipat un bărbat care-i reproșase că a ajuns prea târziu

09.09.2019, 19:45
Un șofer de Ambulanță din Galați a scuipat un bărbat care-i reproșase că a ajuns prea târziu
Șoferul l-a scuipat pe bărbat

Un șofer de Ambulanță l-a scuipat pe un bărbat din județul Galați după ce acesta i-a reproșat că a ajuns abia după trei ore de la o solicitare la 112. 

Incidentul s-a petrecut pe 6 septembrie în comuna Scânteiești și un localnic a filmat totul. „Uitaţi, după trei ore au venit, asta e România noastră. Frumos. Cică sună la 112 că vine, omul moare, căci eu am apelat la Salvare. Omul moare şi vine după trei ore, după insistenţe, căci eu am apelat ca vecinul lor, eu sunt vecinul lor. Uitaţi-vă, unul care se taie pe mâini, vine Salvarea pentru un nemernic… pentru un bătrân, pentru un bătrân bolnav nu vine salvarea”, spunea gălățeanul care a filmat. 

„Îți fac plângere!”

Medicii i-au acordat ajutor pacientei, iar bărbatul discută cu șoferul Salvării, care îl amenință: „Băi, încetează, încetează că vin cagulații. Ia-l de aici! Cum îl cheamă? Matale, spune-i numele că-i fac plângere. Îți fac plângere”.

Bărbatul îi răspunde: „Marian mă cheamă…faci plângere pentru ce? Pentru că veniţi când moare omul?… Ce să las, ce să las? Uite ce talent are! Mă şi ameninţă”.

După această discuție, șoferul de ambulanță pleacă, iar în momentul în care bărbatul îl întreabă „Hai, nu vrei să mă calci?”, acesta îl scuipă. 

Conducerea Serviciului Județean de Ambulanță Galați a anunțat că a demarat o anchetă în acest caz pentru a afla ce s-a întâmplat, cu exactitate. 

 

citește și...