Un rus și-a umplut frigiderul cu cel puțin 50 de burgeri de la McDonald’s. Fotografia a devenit virală

11.03.2022, 16:20

Un rus și-a umplut frigiderul cu burgeri de la faimosul fast-food, după ce a aflat că lanţul de restaurante se va închide în ţară. Fotografia cu frigiderul plin de burgeri a stârnit reacții destul de rapid. „Probabil ar putea să-i lase şi pe raft și tot ar fi buni luni de zile’’, a spus un internaut. 

Rușii s-au aprovizionat cu articole din meniul McDonald’s și au format rânduri la magazine săptămâna aceasta, după ce lanțul de fast-food a întrerupt vânzările în țară din cauza războiului din Ucraina.

O fotografie postată într-un thread viral Reddit arăta zeci de burgeri McDonald’s în frigiderul unei persoane – un semn care arată cât de disperați erau rușii de a-și asigura mesele preferate înainte de închiderea magazinului.

Un rus şi-a umplut frigiderul cu burgeri de la McDonalds

O fotografie distribuită pe Reddit arată frigiderul unei persoanei plin cu cel puțin 50 de burgeri.

Internauții au reacționat imediat

Unul dintre utilizatorii Reddit a scris: „Deci, ceea ce spui este că aceasta poate fi o investiție solidă pe termen lung, fără riscuri?”, în timp ce un altul a spus: „Probabil ar putea să-i lase şi pe raft și tot ar fi buni luni de zile’’. Alt utilizator, mai glumeț, a venit cu ideea: ‘’Dacă nu este pentru consumul personal, cu siguranță este o bună oportunitate de afaceri să vinzi burgeri vechi la un preț ridicat”

Rusii au vândut Big Mac-uri online pentru 250 de lire sterline

Rusii au început să vândă Big Mac-uri online pentru 250 de lire sterline, după ce McDonald’s a anunțat că 850 de filiale se vor închide ca răspuns la războiul barbar al lui Vladimir Putin. Mai mult, un meniu cu doi burgări, două băuturi şi o plăcintă cu cireşe a fost pus la vânzare pentru 7.500 de ruble ruseşti, echivalentul a 47 de lire sterline (potrivit cursului valutar de miercuri, ora 15:00)

Între timp, site-urile de licitații online au explodat, în timp ce oamenii încearcă să obțină profit din comenzile de mâncare McDonald’s acum disponibile nicăieri în altă țară.

Într-o listă revizuită de publicația The Post, un rus cerea 104.000 de ruble pentru o plăcintă cu cireșe McDonald’s – echivalentul a peste 800 USD. Un altul percepea 50.000 de ruble, sau mai mult de 400 de dolari, pentru o „colecție de sosuri” de la McDonald’s.

Oprirea activităţii McDonald’s în Rusia se numără printre cele mai recente sancţiuni pe care companiile şi guvernele occidentale le-au impus ţării, după invazia în Ucraina.

citește și...