Un român a fost arestat după ce a făcut scandal într-un avion! Bărbatul ar fi consumat droguri

15.09.2019, 11:02
Un român a fost arestat după ce a făcut scandal într-un avion! Bărbatul ar fi consumat droguri
Românul arestat ar fi fost drogat

Un român a fost arestat la Frankfurt, după ce a făcut scandal într-un avion. Bărbatul ar fi consumat droguri înainte să se dezlănțuie în fața însoțitorilor de zbor și a celorlalți pasageri. 

Călătorii au povestit că bărbatul a avut comportament foarte deplasat și în doar câteva momente a provocat un scandal monstru. Un pasager de pe ruta Londra-București a declarat că românul „a început să tragă de un însoțitor de bord, a vrut să lovească alți pasageri, a scuipat alți pasager, a adresat injurii” și o altă persoană a spus că agresorul „s-a mai împrietenit cu o altă persoană aici, iar acea persoană a leșinat. Sincer, nu i-am văzut să se drogheze, dar cred că s-au drogat pentru că expresia fețelor sugera asta”. 

Românul a fost arestat pe aeroportul din Frankfurt

Pasagerii s-au văzut nevoiți, astfel, să îl imobilizeze și să îl lege la mâini pentru a sta liniștit până la aterizare. Comandantul de bord a hotărât să aterizeze de urgență pe cel mai apropiat aeroport, cel din Frankfurt, iar românul a fost arestat. 

Călătorii au aflat că trebuie să aștepte venirea unei alte aeronave pentru a îi prelua și că vor ajunge la destinație abia în această seară, după o escală nedorită de 20 de ore în Germania. Pasagerii au fost revoltați și au declarat că „o fată trebuia să fie la un examen pentru școala de Poliție, alte persoane trebuiau să se ducă la nuntă, iar alte persoane la înmormântare”. 

Antena 1 scrie că reprezentanții companiei aeriene au comunicat că nu tolerează un astfel de comportament abuziv și că pasagerilor de la această cursă li s-a oferit cazare la hotel. 

Vezi imagini din avion aici.

 

citește și...