Un primar s-a căsătorit cu propria noră, la opt luni de la moartea fiului său

30.10.2019, 19:14
Un primar s-a căsătorit cu propria noră, la opt luni de la moartea fiului său
Un primar s-a căsătorit cu propria noră

Un primar din Mexic a devenit cunoscut în toată lumea după ce s-a căsătorit cu propria noră, la opt luni de la moartea fiului său. 

Raúl Orihuela González, primarul orașului mexican Tequisquiapan, s-a căsătorit cu nora sa, soția fiului său Michael, care a murit în 2016 într-un accident rutier.

Un primar s-a căsătorit cu propria noră

Valeria Hassen Moralles și Michael Orihuela aveau doi copii atunci când bărbatul a murit. După aceea, femeia a mers deseori în vizită la socrul său, în special pentru ca acesta să își vadă nepoții, iar între cei doi s-a înfiripat o poveste de dragoste, la opt luni de la moartea lui Michael.

Anul acesta, Valeria și Raul s-au căsătorit și au făcut publice imaginile de la nuntă. Fotografiile i-au înfuriat pe localnicii din Tequisquiapan, dar și pe internauți, care le-au scris mesaje jignitoare. 

De altfel, primarul nu este văzut cu ochi buni de comunitatea pe care o conduce. Numele său se leagă de numeroase proteste ale localnicilor, iar în urmă cu mai mulți ani bărbatul a fost vizat de o tentativă de asasinat, fiind împușcat în față. 

 

citește și...