Un preot din Pitești a lovit un om cu mașina, apoi s-a făcut nevăzut

02.10.2019, 13:23
Un preot din Pitești a lovit un om cu mașina, apoi s-a făcut nevăzut
Preotul a fugit de la fața locului după ce a călcat un bărbat cu mașina

Un preot din Pitești a lovit un om cu mașina, apoi s-a făcut nevăzut. Incidentul a avut loc ieri dimineață, iar camerele de supravghere din zonă au surprins totul. 

Totul a plecat de la o ceartă dintre preot și un pieton, care a avut loc pe Bulevardul I.C. Brătianu din Pitești. Părintele s-a enervat și, la câteva zeci de secunde după, l-a călcat intenționat pe bărbat cu mașina sa, apoi a fugit de la fața locului. 

Tânărul rănit a ajuns la spital și a primit îngrijiri medicale. Victima a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, escoriații și o contuzie la picior. După șapte ore, polițiștii au reușit să îl identifice și să îl găsească pe preot, care a fost reținut și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, scrie Antena 1.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că astăzi (marți- n.r.) bărbatul ar fi lovit, în urma unui conflict spontan, în mod intenționat, cu mașina un bărbat de 33 de ani, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal”, a transmis Poliția Argeș.

Vezi imagini aici

 

citește și...