Un preot a murit chiar de ziua sa de naştere, în urma unui accident de maşină

10.08.2019, 11:52
Un preot a murit chiar de ziua sa de naştere, în urma unui accident de maşină

Un preot din judeţul Bacău a decedat chiar în ziua în care ar fi împlinit 35 de ani, în urma unui accident rutier petrecut cu o zi înainte. Bărbatul slujea la Parohia Parava şi a lăsat în urmă o soție îndurerată, dar și patru copii, toți cu vârste sub 10 ani.

Un preot a murit chiar de ziua sa de naştere, în urma unui accident de maşină

Tragedia s-a produs pe E85, între localitățile Faraoani și Cleja, în județul Bacău Acesta se afla la volanul mașinii sale când un șofer de 61 de ani s-a angajat într-o depășire neregulamentară, a acroșat o mașină care circula din sens opus și s-a izbit pe contrasens de alte două mașini.

Bărbatul de 61 de ani a murit pe loc, trei persoane rănite au ajuns la spital. Printre ele se afla și preotul Marius Bărăscu. A fost operat în cursul nopții, dar nu a mai putut fi salvat.

“A fost un preot cu alese calități sufletești, implicat în numeroase activități pastoral-duhovnicești și social-filantropice, râvnitor, apropiat de enoriașii săi, mereu în preajma celor aflați în suferință, implicat în multe proiecte educaționale dedicate tinerilor, dar și în lucrări de construire și înfrumusețare a lăcașurilor de cult din parohia unde și-a desfășurat misiunea; un slujitor care și-a asumat chemarea preoțească mereu inspirându-se din pilda viețuirii Părinților Bisericii și a marilor duhovnici în viață”, a spus IPS Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului.

citește și...