Un polițist din Sibiu, acuzat că a abuzat două fete minore

23.08.2019, 13:50
Un polițist din Sibiu, acuzat că a abuzat două fete minore
Bărbatul a fost reținut

Un polițist din Sibiu a agresat sexual două fete pe care le antrena la box. Bărbatul a fost arestat miercuri.

Bărbatul este cercetat acum pentru tentativă de viol asupra unei fete de 12 ani și pentru că a agresat sexual o altă adolescentă, de 17 ani. 

Libertatea scrie că polițistul de 47 de ani era antrenorul de box al fetelor, iar una dintre acestea este campioană națională multiplă. Omul legii activează ca instructor la secția de box a CSM Sibiu. 

Pe una dintre fete a încercat să o violeze

Procurorii îl acuză pe bărbat că le-ar fi mângâiat pe fete pe picioare, pe sâni și pe față, dar și că a încercat să o violeze pe adolescenta de 12 ani. Polițistul a mers cu ea la București pentru antrenamente și a dormit în aceeași cameră cu minora, pe care a încercat să o violeze. 

„Din nou s-a cazat în aceeaşi cameră cu minora, iar în timpul nopţii, a exercitat acte de natură sexuală asupra sa (altele decât cele prev. de art. 218 şi 220 C.pen.), constând în atingeri ale sânilor, feselor şi zonei intime, fără consimţământul persoanei vătămate (17 ani la data comiterii faptei), profitând de imposibilitate acesteia de a se apăra şi de a-şi manifesta liber voinţa datorită constrângerii morale, respectiv profitând de starea de vulnerabilitate în care se afla aceasta (minora fiind singură cu el, într-o altă localitate, departe de casă, sub paza, îngrijirea şi supravegherea acestui adult care se bucura de poziţia sa recunoscută de autoritate şi de încrederea pe care o insuflase minorei, ca de altfel şi celorlalte fete din grupa de box pe care o antrena)”, au spus procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. 

Polițistul a fost reținut pentru 24 de ore miercuri și ieri a fost prezentat în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. 

 

citește și...