Un politician din SUA s-a filmat într-un moment intim alături de o vedetă de filme pentru adulți, înaintea alegerilor

15.10.2022, 19:46

Mike Itkis candidează cu șanse mari pentru a înlocui puternicul reprezentant politic Jerry Nadler pe o platformă care include pozitivitatea sexuală ca fiind una dintre problemele sale cheie și spune că susține legalizarea muncii sexuale. Itkis se descrie ca fiind un “candidat independent liberal” care “nu este căsătorit”. Nu are copii. Nu este celibatar. Ateu”.

Pe măsură ce sezonul electoral 2022 se apropie de final, un candidat din Manhattan speră că ultima sa cascadorie picantă îl va ajuta să iasă învingător – sau cel puțin să își facă cunoscut numele.

Mike Itkis candidează în cel de-al 12-lea district din New York, unde organizează o candidatură cu șanse mari pentru a-l detrona pe reprezentantul Jerry Nadler, democratul de lungă durată care a câștigat alegerile primare din iunie în fața colegei sale din NYC, Carolyn Maloney, un bastion politic. Itkis, un independent, candidează pe o platformă care include pozitivitatea sexuală ca fiind una dintre problemele sale cheie și susține legalizarea muncii sexuale, transmite nbcnewyork.com.

Un politician din SUA s-a filmat într-un moment intim alături de o  vedetă de filme pentru adulți

Pentru a dovedi că este mai mult decât vorbe, Itkis a fost dispus să se dezbrace de tot – și nu, nu într-un interviu. Candidatul a filmat și a lansat o casetă în timpul unor momente intime pe care a făcut-o cu o vedetă de filme pentru adulți în speranța de a atrage sprijin și de a-și înscrie numele în cursă.

Specialistul în securitate cibernetică și maior în Rezervele armatei americane a numit videoclipul său postat pe un site pornografic un “subiect de conversație”, într-un interviu cu City & State.

“Bărbații nu ar trebui să fie obligați să întrețină copiii biologici fără un acord prealabil”

“Dacă aș vorbi doar despre asta, nu ar demonstra angajamentul meu față de această problemă. Iar faptul că am făcut-o de fapt a fost o experiență de învățare uriașă și a influențat de fapt elemente din platforma mea”, a declarat el pentru publicație.

Pe site-ul său de campanie, Itkis se descrie ca fiind un “candidat independent liberal” care “nu este căsătorit”. Nu are copii. Nu este celibatar. Ateu”.

În afară de securitatea cibernetică, pozitivitatea sexuală pare să fie una dintre principalele probleme pe care le abordează pe site-ul său, deși nu intră în detalii despre unele dintre pozițiile sale. Candidat pro-alegere, site-ul său spune că ar dori să “redefinească dezbaterea despre avort ca fiind un drept la sex neplanificat”.

Unul dintre cele opt puncte pe această temă spune, de asemenea, că “Bărbații nu ar trebui să fie obligați să întrețină copiii biologici fără un acord prealabil”.

citește și...