Un om de televiziune din Iași și soția lui au murit într-un accident 

26.08.2019, 11:49
Un om de televiziune din Iași și soția lui au murit într-un accident 
Accidentul a avut loc pe un drum din Iași

Lumea televiziunii din Iași a pierdut ieri un membru de seamă. Tudor Cristian Axinte și soția sa au pierit ieri într-un accident de circulație.

Cei doi erau pe motocicletă și mergeau pe un drum din Iași. În satul Bălteni din comuna Probota, regizorul a pierdut controlul motocicletei și a intrat pe contrasens, unde a lovit în plin un autoturism care circula regulamentar. Cristian Axinte a fost găsit în stop cardio-respirator și nu a raspuns la manevrele de resuscitare, iar partenera sa de viață era deja decedată la sosirea medicilor. 

„În cursul zilei de duminică a avut loc un grav accident rutier, pe raza localității Bălteni. Este vorba despre un impact frontal între un autoturism și o motocicletă. În urma acestui incident au rezultat șase victime. Motociclistul, în vârstă de 53 de ani, a fost găsit în stop cardio-respirator. Un echipaj SMURD a incercat să îl resusciteze, timp de o oră. Soția acestuia a fost găsită decedată, cu leziuni multiple, fără indicație de resuscitare. În autoturism se aflau cinci persoane, toate conștiente”, a comunicat Diana Cimpoeșu, coordonator UPU SMURD Iași.

 

citește și...