Un nou aeroport în România! Unde va fi amplasat 

06.07.2019, 17:16
Un nou aeroport în România! Unde va fi amplasat 
Viitorul aeroport va fi între Galați, Brăila și Focșani

Vești bune pentru români! Un nou aeroport va fi construit în țara noastră, printr-un parteneriat public-privat. Premierul Viorica Dăncilă a anunțat ieri că se va întâlni cu mai mulți investitori weekedul viitor, pentru a discuta despre proiect. 

Conform ZF, Răzvan Cuc, Ministrul Transporturilor, și-a luat în mai angajamentul public privind realizarea unui nou aeroport între Galați, Brăila și Focșani, în parteneriat public-privat. Întrebată ieri despre promisiunea ministrului, Dăncilă a declarat că are programate deja două întâlniri cu investitori, una duminica viitoare, iar cealaltă peste două săptămâni.

„Avem mai multe soluții pentru acest aeroport, chiar duminică vom discuta și cu investitori străini pentru parteneriat public-privat. Avem în vedere și introducerea acestui aeroport într-o hotărâre de Guvern. Pe noi ne interesează ca acest proiect să devină cât mai repede realitate. Înainte de a spune un lucru și de a promite ceva, eu cred că trebuie să vorbim despre lucrurile pe care le facem și pe urmă să venim cu detalii. Dacă spun că voi avea întâlnire duminică sau că am o întâlnire tot pentru aeroportul de la Galați peste două săptămâni, nu cred că cei care ne ascultă vor avea foarte multă încredere. De aceea, vreau ca după această întâlnire sau după întâlnirea de peste două săptămâni, să spunem că am găsit investitor și începem toate formalitățile pentru a realiza acest aeroport”, a spus premierul.

 

citește și...