Un militar s-a sinucis într-o unitate din Cluj-Napoca! Nimeni nu știe de ce a făcut acest gest

21.01.2020, 11:43
Un militar s-a sinucis într-o unitate din Cluj-Napoca! Nimeni nu știe de ce a făcut acest gest
Un militar s-a sinucis într-o unitate din Cluj-Napoca

Un militar s-a sinucis într-o unitate din Cluj-Napoca! Nimeni nu știe care a fost motivul pentru care a recurs la gestul șocant.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit la câteva ore după ce acesta s-a sinucis, prin spânzurare. 

Un militar s-a sinucis într-o unitate din Cluj-Napoca

Felician Codruț Șuteu avea 41 de ani, gradul de caporal clasa a II-a și lucra din 2003 în cadrul armatei.

El a decis să își încheie socotelile cu viața și să se spânzure, chiar în unitatea militară în care lucra. La fața locului a fost chemat un echipaj de salvare care l-a resuscitat minute bune pe militar, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

„În această dimineaţă, a avut loc un tragic eveniment, caporalul clasa a II-a Şuteu Felician Codruţ a fost găsit spânzurat într-una dintre încăperile din cadrul cazărmii. S-a apelat serviciul de urgenţă 112 şi s-a anunţat serviciul medical din cadrul unităţii, s-a încercat resuscitarea acestuia, însă, la ora 11:18 s-a declarat decesul militarului. Comanda unităţii transmite condoleanţe familiei îndoliate şi suntem alături de familie cu tot ce putem. În ultimii 7 ani a primit numai calificativul «foarte bun». Nu ştim ce anumle l-a determinat să recurgă la acest gest. Era operator de tehnică de comunicaţii, centralist”, a declarat sublocotenet Andreea Oniţa pentru Observator.

 

citește și...