Un medic din Timișoara și-a pus capăt zilelor din dragoste. Mesajul tulburător lăsat de bărbat

10.07.2019, 10:13
Un medic din Timișoara și-a pus capăt zilelor din dragoste. Mesajul tulburător lăsat de bărbat

Un medic din Timișoara și-a pus capăt zilelor din dragoste! Bărbatul de 39 de ani era medic stomatolog și s-a sinucis marți, 9 iulie. Acesta și-a tăiat mai întâi venele, apoi s-a spânzurat.

Un medic din Timișoara și-a pus capăt zilelor din dragoste

Bogdan Chișevescu fost găsit de soția lui în baia locuinței. Din păcate, medicii ajunși la locul tragediei nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Medicul a lăsat și un mesaj de adio, prin care își striga durerea. El era convins că este trădat în dragoste și a publicat o scrisoare tulburătoare pe pagina personală de Facebook.

La scurt timp, acesta s-a sinucis. Bărbatul era căsătorit şi avea un copil. Lucra împreună cu soția lui la un cabinet, însă în ultimele luni relația lor nu mai mergea.

‘Am construit împreună un cămin pentru familia noastră, ulterior mi-ai reproşat că atunci, în perioada aia în care eu mergeam la două locuri de muncă şi în rest făceam muncă de construcţii pentru căminul nostru, eu te-am neglijat pe tine şi ai simţit că nu îţi mai ofer sprijin moral. În cele două luni în care eu renovam apartamentul dormind 5-6 ore pe noapte poate aş fi avut şi eu nevoie de sprijin moral.

A urmat afecţiunea mea de coloană vertebrală, care m-a ţinuit la pat şi m-a adus în depresie, momente care au fost dificile pentru amândoi şi în care aş fi avut mult mai multă nevoie de susţinere morală, nu de critici şi certuri (…) E momentul ca şi eu să fiu egoist, pentru că nu mai pot suferi mai mult de atât! Viaţa mea a devenit un chin înfiorător! Tuturor celor care v-am greşit vă spun sincer că îmi pare rău’, ar fi scris medicul stomatolog pe reţeaua de socializare.

Sursa:stirileprotv.ro

 

citește și...