Un medic din Oradea a născut în secret și și-a ucis copilul! Cum a ascuns totul timp de patru ani

05.09.2019, 17:02
Un medic din Oradea a născut în secret și și-a ucis copilul! Cum a ascuns totul timp de patru ani
Bebelușul era perfect sănătos

Un medic rezident din Oradea a născut, acum patru ani, un copil, în secret, și l-a ucis, iar întâmplarea îngrozitoare s-a aflat abia acum. 

Potrivit Adevărul, Nadia Lupo, de 31 de ani, a născut la finalul anului 2015 un copil sănătos, la Maternitatea Oradea. Femeia nu a spus nimănui că a adus pe lume un bebeluș, ba chiar l-a ucis și l-a îngropat în curtea unei case din comuna Aușeu, județul Bihor. Vreme de patru ani, nimeni nu a știut despre oribila crimă, totul ieșind la iveală abia acum câteva săptămâni. 

Femeia s-a căsătorit în august

Acum o lună, Nadia s-a căsătorit, așa că a fost nevoită să meargă la Serviciul de Evidență a Populației pentru a-și schimba buletinul. Odată ajunsă acolo, funcționarii i-au solicitat o copie după certificatul de naștere al copilului, însă femeia a negat vehement că ar fi devenit mamă, susținând că s-a produs o eroare a sistemului informatic. 

Trupul copilului a fost dezgropat pe 26 august

Poliția a fost anunțată imediat și s-a demarat o anchetă. Oamenii legii au aflat cum și-a găsit nou-născutul sfârșitul și, pe 26 august, au dezgropat trupul său fără de viață. 

„Se fac cercetări pentru omor, însă nu există suspect în cauză deocamdată. Cadavrul copilului a fost dus, pentru necropsie, la Serviciul de Medicină Legală Bihor, pentru a se determina vârsta și circumstanțele în care a murit”, a comunicat Maria Cotrău, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

citește și...