Un gălățean a primit amendă după ce a înjurat poliția pe Facebook! Ce sancțiune a primit bărbatul

25.07.2019, 14:49
Un gălățean a primit amendă după ce a înjurat poliția pe Facebook! Ce sancțiune a primit bărbatul
Bărbatul a fost amendat cu 1.000 de lei

După ce un bărbat din Galați a adresat mai multe injurii Poliției Locale, pe Facebook, autoritățile s-au sesizat și l-au „recompensat” cu o amendă usturătoare.

Astfel, potrivit Cancan.ro, conflictul a debutat atunci când polițiștii locali au descoperit mai multe persoane care scoteau PET-uri din tomberoanele stradale. Supărați că au fost prinși, trei dintre bărbații cu pricina au lăsat mesaje injurioase pe Facebook, adresate chiar Poliției Locale. Autoritățile l-au identificat pe gălățean și l-au amendat cu 1.000 de lei, iar aceeași soartă o vor avea și ceilalți doi, care nu au fost încă identificați. Bărbatul amendat a mai fost sancționat de poliție în 2019, pentru că a băut pe stradă.

„O patrulă a Poliției Locale a descoperit, în timpul unei misiuni, mai multe persoane care scoteau pet-uri din tomberoane. Ulterior, pe rețeaua de socializare, trei dintre cei implicați au scris mesaje pe Facebook, au înjurat Poliția Locală. Un bărbat a fost identificat și a fost amendat cu 1.000 de lei. El a mai fost amendat anul acesta cu 200 de lei pentru consum de băuturi alcoolice pe domeniul public. Ceilalți doi sunt în verificări. Am cerut ajutorul Poliției Naționale pentru a-i identifica și vor fi amendați”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale pentru mediafax.ro.

Polițiștii locali din Galați au mai aplicat încă o amendă pentru injurii în mediul online, în iunie 2017. 

 

citește și...