Un fotbalist sârb, bătut și jefuit după ce a fost oprit în trafic

20.11.2019, 18:56
Un fotbalist sârb, bătut și jefuit după ce a fost oprit în trafic
Un fotbalist sârb, bătut și jefuit după ce a fost oprit în trafic

Un fotbalist sârb a fost bătut și jefuit de mai mulți indivizi, care l-au oprit în trafic. Agresorii au încercat să îl răpească, însă sportivul a reușit să scape. 

Aleksa Terzic, un fotbalist sârb de 20 de ani, a fost recent victima unui episod violent. Atunci când se întorcea de la un meci al naționalei U21 a țării sale, sportivul a fost abordat de o persoană dintr-un autoturism care circula în paralel. Individul i-a spus că vrea 5.000 de euro pentru a-l lăsa în pace, iar în caz contrar el și ceilalați indivizi, cu care se afla în mașină, se vor răzbuna. Aleksa s-a speriat și a apăsat puternic pedala de accelerație. 

Fotbalistul a fost bătut și a rămas fără mașină

Conform presei străine, după ce a intrat cu autoturismul în localitatea Noul Belgrad, Terzic a fost lovit de un BMW într-o intersecţie. Doi bărbați l-au dat jos pe fotbalist din propria mașină și l-au bătut, apoi i-au furat autoturismul.

Fundașul s-a ales cu o fractură de piramidă nazală și alte răni, iar anumite surse au dezvăluit că agresorii au încercat să îl bage în portbagaj, dar nu au reușit. 

Aleksa Terzic a fost transferat în această vară de la Steaua Roșie Belgrad la Fiorentina, echipa italiană plătind 1,7 milioane de euro pentru fotbalistul de 20 de ani. 

 

citește și...