Un fost concurent de la ”MasterChef”, bolnav de cancer. Apelul disperat făcut pe internet

07.03.2020, 10:53
Un fost concurent de la ”MasterChef”, bolnav de cancer. Apelul disperat făcut pe internet
Un fost concurent de la ”MasterChef”, bolnav de cancer. Apelul disperat făcut pe internet

Un fost concurent de la emisiunea ”MasterChef”, de la Pro TV, este bolnav de cancer. Prietenii au făcut apel pe internet pentru ca acesta să-și poată continua tratamentele.

Ramon Chicireanu este un fost concurent de la show-ul culinar ”MasterChef”. În urmă cu doi ani, acesta a fost diagnosticat cu cancer limfatic. După ce o perioadă s-a simțâit bine, boala a recidivat, iar acum Ramon are nevoie de ajutor pentru a-și putea continua tratamentele.

”Chicireanu Ramon, un om frumos cu un suflet mare şi un zâmbet larg, molipsitor – cel cunoscut drept Ramon de la MasterChef duce o lupta crâncenã cu CANCERUL. Acum 2 ani de zile Ramon a fost diagnosticat cu cancer limfatic – o boalã îngrozitoare. Ramon a plecat în Germania -ţarã unde a putut beneficia de un tratament corespunzãtor, a fãcut tot felul de investigaţii şi tratamente, a suferit operaţii care mai de care mai complexe şi de 2 ani de zile luptã cu înverşunare. Acum un an, el a reuşit extraordinarul – s-a luptat singur în prima fazã cu cancerul şi a supravieţuit. Atunci i-a zâmbit frumos bolii, a întrebat-o cu ce treabã pe la el şi apoi a invitat-o sã îl pãrãseascã. El avea chestii mult mai importante – acasã în Romania tocmai i se nãştea al 3-lea copil- o minune de fetiţã!!”, a scris un amic de-al lui Ramon în mediul online.

Acesta a postat și câteva imagini cu Ramon pe patul de spital.

”Dar cancerul nu l-a uitat. S-a întors şi mai puternic şi mai înverşunat. Însã Ramon Chicireanu e un adversar din ãla redutabil. El are 3 copii frumoşi şi veseli care au nevoie de un tatã. Are o soţie minunatã care îl ajutã şi îi este alãturi. El nu stã la discuţii mult cu boala asta – el luptã, zâmbeşte, gãseşte puteri interioare nebãnuite şi identificã soluţiile salvatoare şi astfel trece vesel mai departe. Nu existã cuvinte care sã poatã reproduce întru totul suferinţa acestui om. Şi nici imagini suficient de expresive”.

În încheierea mesajului, se face apel la toți cei care îl pot ajuta pe fostul concurent de la ”MasterChef” să-și continue tratamentele.

”Doar Ramon ştie ce au însemnat toate acele operaţii şi zile de chinuri. Pozele lui sunt de-a dreptul înfiorãtoare – surprind imaginea unui om bolnav, om care a trecut prin experienţe greu de închipuit- plin de perfuzii, gãurit, bandajat, umflat, foarte greu de recunoscut- acestea sunt imaginile unui om care duce o luptã pe viaţã şi pe moarte….
Toate aceste investigaţii şi operaţii şi tratamente sunt extraordinar de costisitoare – iar Ramon îşi doreste sã continue aceastã luptã pentru cã el ştie cum sã o câştige. Noi oamenii avem o putere fantasticã– aceea de a ne ajuta aproapele, de multe ori depinde doar de noi sã le oferim apropiaţilor o nouã şansã la viaţã. Ramon Chicireanu este acum aproapele nostru care are mare nevoie de ajutor. Acum noi putem sã îl ajutãm sã îşi implineascã visul – acela de a trãi!!!Ramon meritã sã îşi scrie în continuare povestea vieţii sale!

Conturi deschise pentru donatii:
Cont LEI: RO60 UGBI 0000 0620 0023 0RON
Cont Euro:RO53 UGBI 0000 0620 0023 1EUR
SWIFT UGBIROBU
Titular cont Chicireanu Roxana Elena

Cont deschis la Garanti BBVA

Doneazã acum şi oferã-i lui Ramon o minune! Chicireanu Ramon are mare nevoie de noi!
#RAMON ”.

Și Jessica Zamfir, fostă căștigătoare a concursului ”;asterChef” a făcut apelîn mediul online pentru ajutorarea lui Ramon.

”Încercăm să-l ajutăm pe Ramon al nostru măcar cu ceva donații. Dumnezeu va avea grijă ca el să rămână lângă copiii lui. Mi-a rupt sufletul! Și mai ales că știu cum e să suferi în tăcere și să vrei să-și duci crucea fără a face valuri în jurul tău. Noi vom face tot ce putem, dar sunt sigură că TU poți să învingi”, a scris ea.

citește și...