Un cunoscut criminalist explică de ce a cerut Gheorghe Dincă certificat medico-legal. Ce plan dubios ar avea suspectul

01.08.2019, 16:31
Un cunoscut criminalist explică de ce a cerut Gheorghe Dincă certificat medico-legal. Ce plan dubios ar avea suspectul
Liviu Chesnoiu este un criminalist cu experiență foarte vastă

Criminalistul Liviu Chesnoiu a explicat în detaliu ce crede că se ascunde în spatele solicitării lui Gheorghe Dincă de a obține un certificat medico-legal. 

Potrivit Antena 3, suspectul de la Caracal ar avea un plan bine ticluit, de aceea a și cerut să fie supus unui control medical la IML. Individul a cerut acest lucru motivând că a fost lovit de polițiștii care au făcut percheziția la domiciliul său. 

„Eu nu cred că are probleme, era foarte vioi”

„Pe acest personaj negativ nu putem să îl catalogăm criminal până nu ne spune judecătorul. Suspectul ne plimbă. El încerca să își piardă urma, dacă era urmărit dorea să scape de asta. Toate mișcările lui sunt haotice, ca un om care are probleme psihice. Omul s-a dus ba să ia alifie, ba să își încarce cartela la telefon. Trebuie să vedem în primul rând ce zic medicii legiști. Eu nu cred că are probleme, am văzut le-a arătat grădina, apoi Dunărea, Oltul, i-a dus peste tot și nu se văita. Era foarte vioi”, a declarat Chesnoiu. 

„O să zică acum că a fost bruscat și de aceea a recunoscut”

Criminalistul a explicat și de ce Dincă insistă să obțină certificatul medico-legal: „O să zică acum că a fost bruscat și de aceea a recunoscut ce a recunoscut și chestii de genul. Dacă în 70 de ore nu am reușit să îl facem să spunem tot adevărul, el după 60 de ore nu a mai vrut să zică nimic. A spus că i s-a făcut rău”.

citește și...