Un celebru bucătar a fost internat de urgență. Bărbatul suferă de o tumoră pe creier

13.05.2022, 14:17

Bucătarul celebru Ozdemir Burak, care este cunoscut pentru stilul său unic, a fost internat în spital. Deși Burak nu și-a menționat boala, câteva rapoarte online sugerează că bucătarul vedetă al rețelelor de socializare suferă de o tumoră pe creier. Fanii săi din toată lumea s-au rugat pentru ca el să-și revină. Chef Burak a devenit faimos după ce videoclipurile cu el pregătind porții mari de mâncare au devenit virale pe rețelele de socializare.

Burak a împărtășit o poză cu el însuși stând pe un pat de spital. Bucătarul s-a plâns de scădere bruscă în greutate de ceva vreme, pentru care a fost nevoit să fie internat la spital.

Fanii săi din toată lumea s-au rugat pentru ca el să-și revină curând după boală.

Bucătarul Ozdemir Burak o celebritate pe internet

Născut pe 24 martie 1994, Burak Özdemir este CZN Burak sau numele său real Burak.  Lanțul său de restaurante se numește Hatay Medeniyetler Sofrası

Făcând emisiunile sale de gătit pe platformele de socializare, Smiley Bae a devenit cunoscut și o celebritate pe internet. Episoadele sale au prezentat preparate din bucătăria arabă și anatoliană și zâmbea mereu.

Este cunoscut pentru că pregătește mâncarea doar privind în camera de filmat

A deschis un magazin de kebab împreună cu tatăl său, proprietarul unei companii textile, Hatay Medeniyetler Lokantası, în Aksaray, Turcia.

Lanțul lor de restaurante a crescut rapid în câțiva ani. Pe rețelele de socializare, Burak Ödemir a devenit faimos pentru videoclipurile sale cu mâncare.

Chef Burak, alias CZN Burak, a devenit faimos după ce videoclipurile cu el pregătind porții mari de mâncare au devenit virale pe rețelele de socializare. El este cunoscut pentru că pregătește mâncarea doar privind în camera de filmat. Burak are 34 de milioane de fani pe Instagram.

Deși locuiește în Turcia și Dubai, are adepți în întreaga lume care iubesc metodele sale distractive de gătit.

citește și...