Un cântec rap pro-Putin a bătut un record negativ! Despre ce e vorba

12.09.2019, 17:43
Un cântec rap pro-Putin a bătut un record negativ! Despre ce e vorba
Cântecul rap pro-Putin a stârnit reacții negative

Un cântec rap pro-Putin, interpretat de Timati și Guf, a bătut un record negativ în doar trei zile de la lansarea de pe 7 septembrie, iar pe 10 septembrie clipul a fost șters de pe Youtube.

Astfel, mai mult de 1,4 milioane de utilizatori dintre cei 3,1 milioane care au văzut clipul, numit „Moscow”, au apăsat butonul dislike pentru a-și arăta revolta împotriva mesajului piesei. 

Cântecul laudă regimul de la Kremlin și Moscova, ia în derâdere protestele anti-guvernamentale și abordează și subiectul lipsei paradelor gay din Rusia. 

Cântecul pro-Putin a fost lansat chiar de Ziua Moscovei

„Moscow” a fost lansat chiar de Ziua Moscovei, cu o zi înainte să aibă loc alegerile generale. Timati și Guf, interpreții piesei, au fost acuzați în mediul online că au primit bani de la guvern pentru a înregistra cântecul, însă aceștia au negat și au decis să scoată clipul de pe YouTube. 

Timati, care este un susținător al lui Vladimir Putin, a scris pe o rețea socială că nu a vrut să jignească pe nimeni și că videoclipul va fi scos de pe Youtube „pentru a nu prelungi acest val de negativitate“.   

 

citește și...