Un călugăr fals, agresiv cu un taximetrist! S-a întâmplat în plină zi, la Rădăuți

15.09.2019, 10:41
Un călugăr fals, agresiv cu un taximetrist! S-a întâmplat în plină zi, la Rădăuți
Călugărul fals a fost agresiv cu șoferul de taxi

Un călugăr fals a devenit agresiv față de un taximetrist, ziua în amiaza-mare, la Rădăuți. Bărbatul este acum căutat de poliție pentru a fi amendat. În urmă cu câteva zile, un individ îmbrăcat în călugăr a urcat într-un taxi din Rădăuți și a încercat să îl convingă pe șofer să îl ducă la Câmpulung și să îi dea banii atunci când ajung la destinație. 

„A urcat în maşină. M-a întrebat cât costă. “Nu știu, punem aparatul. În jur de două sute de lei”. Avea întâlnire cu un preot de acolo, să-i dea niște obiecte de patrimoniu. Vreo 10 mii de euro, s-au înțeles ei. Am aflat ulterior. I-am spus: “Părinte, aveți bani, vă duc, da?” “Păi nu, că acolo îți dau banii, la Câmpulung”, a dezvăluit șoferul.

Călugărul fals a aruncat cu o bere spre taximetrist

Pentru că taximetristul l-a refuzat, așa-zisul călugăr s-a enervat și a coborât din mașină înjurând, apoi a mers la o terasă din apropiere. Scandalul nu s-a încheiat aici, însă, individul aruncând cu o doză de bere înspre șoferul de taxi. Arhiepiscopia Sucevei a anunțat că bărbatul nu figurează ca fiind călugăr la vreo mânăstire din zonă. Individul este acum căutat de poliție pentru a fi amendat din cauza tulburării ordinii și liniștii publice. 

Vezi mai multe imagini aici.

citește și...