Un cadru medical a murit de coronavirus, deși era internat pentru un transplant de ficat! Avea doar 21 de ani

13.04.2020, 13:44
Un cadru medical a murit de coronavirus, deși era internat pentru un transplant de ficat! Avea doar 21 de ani
Un cadru medical a murit de coronavirus, deși era internat pentru un transplant de ficat! foto: pixabay

Clipe dificile pentru familia unui cadru medical din Anglia! O infirmieră de numai 21 de ani a pierdut lupta cu viața, după ce a fost infectată cu coronavirus.

Un cadru medical a murit de coronavirus, deși era internat pentru un transplant de ficat!

Katie Horne lucra la un spital din Anglia, dar era internată de mai bine de o lună pentru un transplant de ficat. Deși fusese transferată la o altă unitate spitalicească și era pe lista de așteptare pentru intervenția chirurgicală, tânăra a contractat virusul ucigaş din China.

Din păcate, ea a decedat la nici 12 zile de când a fost testată pozitiv cu COVID-19.

Conform presei internaționale, boala de ficat de care suferea s-a agravat în urma infectării cu coronavirus. Sora lui Katie Horne este îndurerată și a transmis un mesaj dureros: ‘Oamenii trebuie să înţeleagă cât de serioasă este această problemă’. 

Până în prezent, pe tot globul sunt confirmate aproape 1,8 milioane de cazuri. Peste 100.000 de persoane au murit și aproximativ 400.000 de persoane s-au vindecat.

Pandemia de coronavirus a ucis peste 75.000 de persoane în toată Europa. 80% dintre toate aceste victime au fost raporate de patru ţări: Italia, Spania, Franţa şi Marea Britanie.

Sursa: BBC

citește și...