Un bordel oferă 30 de minute de plăcere cu „o damă la alegere”, în schimbul vaccinării

10.11.2021, 17:05
Un bordel oferă 30 de minute de plăcere cu „o damă la alegere”, în schimbul vaccinării
Foto: Shutterstock - caracter generic

Vaccinare cu beneficii. Așa suna anunțul unui bordel din Austria care a găsit o modalitate sigură de a stimula oamenii să se imunizeze împotriva coronavirusului. Fun Palast din Viena nu numai că administrează vaccinul antiCovid-19, ci oferă o ședință de 30 de minute cu „o damă la alegere”.

 

Potrivit The New York Post , afacerea de divertisment pentru adulți speră să crească ratele de vaccinare, atrăgând totodată noi clienți. În Austria, doar aproximativ 65 la sută dintre rezidenți sunt complet vaccinați.

Numărul cazurilor Austria a crescut de peste trei ori mai mult decât în Germania. Ca răspuns, autoritățile austriece au spus că vor intensifica controalele poliției pentru a aplica noile reguli pentru persoanele nevaccinate.

Cu toate acestea, pentru industria muncii sexuale, pandemia a fost îngrozitoare. Cu mai puțini turiști care călătoresc în regiune, cifrele au scăzut dramatic, ceea ce a determinat Fun Palast să elaboreze un nou plan. 

Ce oferă bordelul persoanelor care se vaccinează

Bordelul va oferi în fiecare luni, între orele 16:00 și 22:00, până în luna noiembrie, într-un efort de a reduce percepția negativă în legătură cu vaccinul, un voucher pentru clubul de saună în valoare de 40 EUR și „o damă la alegere”.

„Din cauza pandemiei, am înregistrat o scădere cu 50% a numărului de clienți, iar cu această inițiativă sperăm să ne revenim”, a precizat Fun Palast într-un comunicat.

Nu doar bărbaților li se oferă 30 de minute gratuite cu orice femeie

Băieților de până la 14 ani li se permite accesul în clinică, cu condiția să fie însoțiți de un adult. În plus, femeile sunt, de asemenea, încurajate să viziteze bordleul.

În Austria, rata de vaccinare este de circa 64%, iar cei care nu sunt imunizaţi au interzis în cafenele, restaurante și alte locuri publice.

Chiar în această săptămână, țara a introdus noi reguli, care vin ca răspuns la o rată de infecție în creștere rapidă.

Regula “2G”, care necesită dovada vaccinării complete sau a recuperării, va fi în vigoare pentru hoteluri și cinematografe sau pentru evenimente cu mai mult de 25 de persoane.

Pentru angajați se aplică regula “3G”, astfel angajații trebuie să fie vaccinați, recuperați sau testați (geimpft, genesen, getestet).”Nu cred că în șase săptămâni situația va fi de așa natură încât să putem relaxa măsurile. Așa că va fi probabil un Crăciun 2G”, a declarat Schallenberg pentru “Kronen Zeitung”, într-un articol publicat duminică.

 

 

citește și...