Un bătrân din Iași a fost jefuit, după ce a „agățat”o adolescentă și a convins-o să îl însoțească acasă! 

04.09.2019, 13:48
Un bătrân din Iași a fost jefuit, după ce a „agățat”o adolescentă și a convins-o să îl însoțească acasă! 
Bătrânul a rămas fără aproape 180.000 de lei

Caz uimitor la iași, unde un bătrân de 83 de ani a fost jefuit de o sumă deloc de neglijat, de către o adolescentă pe care a convins-o să îl însoțească acasă. 

Totul s-a petrecut în februarie 2017, însă abia acum informația a ajuns în spațiul public. Emil C., de 83 de ani, se afla în Parcul Copou cu câinele său atunci când i-a picat cu tronc o fată aflată pe o bancă. Bărbatul nu a stat la povești și i-a propus direct să meargă la el acasă pentru a-l ajuta la treabă.

Adolescenta a furat peste 17.000 de lei

După ce au mers în casa bătrânului, minora de 17 ani nu a vrut să întrețină relații intime cu el. Bărbatul i-a dat fetei 200 de lei pentru a cumpăra băutură și aceasta a revenit cu whisky, suc și țigări, însă i-a refuzat din nou avansurile. Într-un moment de neatenție, adolescenta a furat plicul cu bani al bărbatului și s-a făcut nevăzută cu cei peste 17.000 de lei. 

„După ce au intrat în locuinţă, în dormitorul aflat pe partea dreaptă a holului de acces, persoana vătămată a propus inculpatei să întreţină relaţii sexuale, aceasta refuzând. Imediat, persoana vătămată a mers într-o încăpere alăturată, în sufrageria imobilului, de unde adus un plic în care se aflau mai mulţi bani, pe care i-a numărat în faţa inculpatei, aceasta observând că în plic se afla suma de 18.000 lei“, scrie în motivarea instanței.

A cheltuit toți banii într-o săptămână

Fata a cheltuit banii în doar o săptămână. Le-a oferit o parte din ei bunicii și unui frate, i-a făcut cinste iubitului cu un sejur romantic la o pensiune din Iași și a jucat și la jocurile de noroc. 

Judecătoria Iași a decis recent ca Ana Maria T. să fie supravegheată de inspectorii de probațiune timp de șase luni.

citește și...