Un bărbat din Vaslui a murit, după ce medicului de pe Ambulanță i-a fost frică de pechinezii săi

20.08.2019, 16:11
Un bărbat din Vaslui a murit, după ce medicului de pe Ambulanță i-a fost frică de pechinezii săi
Medicul s-a speriat de cei trei pechinezi ai bărbatului

Autoritățile au declanșat o anchetă după ce un bărbat din județul Vaslui, care a solicitat ajutor la 112, a murit, deși medicii de pe Ambulanță ajunseseră la domiciliul său.

Medicul care a ajuns la casa bătrânului de 72 de ani s-a speriat de câinii care lătrau în curtea pacientului, iar în timp ce echipajul de pe Ambulanță aștepta intervenția jandarmilor omul s-a stins din viață. 

Incidentul a avut loc acum o lună

Potrivit Adevărul, incidentul a avut loc în urmă cu o lună, însă autoritățile au ținut totul ascuns până acum. 

Bărbatul care a decedat, din Huși, a sunat la 112 în noaptea de 6 spre 7 iulie și a spus că nu mai poate respira. Echipajul medical format din doctor, asistentă și ambulanțier nu a intrat în curte din cauza „fiarelor” de dincolo de gard, care s-au dovedit a fi… trei pechinezi. 

Medicul consideră că a respectat toate procedurile

„Erau trei câini în curte. Au fost situații când membri ai echipajului au fost mușcați de câinii pacienților. Au trecut cam 10 minute până au sosit. Când am pus monitorul și am constatat că nu există activitate cardiacă, e linie dreaptă, nu ai ce resuscitare să mai faci. Ar însemna să faci o profanare de cadavre”, a explicat medicul care s-a speriat de pechinezi. 

Medicul susține că a respectat toate procedurile și că la Ambulanța Vaslui există multe nereguli, însă doar cazurile sale ajung publice din cauza „unor răzbunări”. 

 

citește și...