Un bărbat a murit în timp ce își înșela nevasta! De ce a decis instanța că a fost accident de muncă

12.09.2019, 15:54
Un bărbat a murit în timp ce își înșela nevasta! De ce a decis instanța că a fost accident de muncă
Instanța a decis că a fost vorba despre un accident de muncă

Un bărbat a murit în timp ce își înșela nevasta, în timpul unei delegații. Individul a făcut infarct, iar instanța a decis, după șase ani, că a fost vorba despre un accident de muncă. 

Bărbatul care a murit în timp ce comitea adulter se afla într-o deplasare în interes de serviciu, pe un șantier din Loiret. Angatorul a considerat că nu a fost vorba despre un accident de muncă, deoarece decesul s-a întâmplat în timpul adulterului cu o persoană necunoscută, într-o altă cameră decât cea care îi fusese repartizată. Astfel, atunci când a fost silită să plătească banii pentru asigurarea medicală, compania unde lucra bărbatul a refuzat și a contestat în instanță decizia. 

Bărbatul care își înșela nevasta a murit acum șase ani

Procesul a durat șase ani, abia recent Curtea de Apel luând o decizie în acest caz. Magistrații au considerat că a fost vorba despre un accident de muncă, deoarece sexul face parte din viața curentă, la fel ca somnul sau dușul. Aceștia au precizat și că „angajatorul nu a putut dovedi că salariatul și-ar fi întrerupt misiunea pentru care se afla în deplasare în interes de serviciu”. 

Firma unde lucra bărbatul a comunicat că va contesta decizia și va trimite dosarul către Curtea de Casație. 

 

citește și...