Un bărbat a fost asasinat în stil mafiot la Măgurele! Agresorul a fost reținut

06.08.2019, 11:43
Un bărbat a fost asasinat în stil mafiot la Măgurele! Agresorul a fost reținut
Suspectul nu a fost încă reținut

Un bărbat a fost executat, azi-noapte, cu două focuri de armă. Victima a fost sunată să iasă la poartă, apoi a fost împușcată de la mică distanță.

Potrivit Observator, după ce a primit un telefon, bărbatul a ieșit în fața casei, unde se afla o mașină cu numere de Dâmbovița. Ucigașul l-a împușcat în cap, apoi a fugit, fiind căutat de poliție ore bune. 

Surse din anchetă spun că motivul asasinatului a fost gelozia. Femeia care ar fi la originea conflictului a solicitat ajutorul poliției și a fost sunată de agresor chiar în timp ce era la audieri. 

„În această dimineață, în jurul orei 03:17, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie din orașul Măgurele a auzit 2 focuri de armă și a găsit în fața porții o persoană inconștientă, de sex masculin”, au comunicat polițiștii.

Între timp, suspectul a fost capturat de forțele speciale ale poliției. El a părăsit casa în care se refugiase, încercând să fugă spre Centura Capitalei.

 

citește și...