Un bărbat a forțat o tânără să se prostitueze pentru a-i da bani de jocuri de noroc! Individul îi cerea 1.000 de euro săptămânal

04.09.2019, 11:55
Un bărbat a forțat o tânără să se prostitueze pentru a-i da bani de jocuri de noroc! Individul îi cerea 1.000 de euro săptămânal
Bărbatul a constrâns-o pe fată să se prostitueze vreme de 8 luni

Un bărbat a obligat, mai bine de jumătate de an, o tânără să se prostitueze în apartamente închiriate în regim hotelier în Bacău și Tecuci. 

Mediafax scrie că individul îi cerea în fiecare săptămână 1.000 de euro pentru a juca la jocurile de noroc. 

DIICOT a anunțat că bărbatul a manipulat-o pe tânără și că între decembrie 2018 și august 2019 a trimis-o la diferite apartamente din Bacău, Tecuci și din alte localități pentru a se prostitua. 

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Procurorii au dezvăluit și că individul a fost reținut și apoi arestat preventiv pentru 30 de zile cu acuzația de trafic de persoane. 

„În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a constatat faptul că inculpatul îi stabilea victimei programul de lucru, obținând din exploatarea acesteia aproximativ 1.000 euro/săptămână. În situația în care aceasta dorea să iasă de sub autoritatea inculpatului, era constrânsă prin acte de violență să-și continue activitatea. Sumele de bani obținute din exploatarea sexuală a persoanei vătămate, aproximativ 16.000 de euro, erau folosite de către inculpat la jocuri de noroc sau alte activități.”, au spus procurorii DIICOT.

 

citește și...