Un alt medic fals profesează în România! Ce măsuri a luat poliția

16.01.2020, 13:44
Un alt medic fals profesează în România! Ce măsuri a luat poliția
Un alt medic fals profesează în România

Un alt medic fals profesează în România. Bărbatul din Brașov nu are studii în domeniu, însă prescrie tratamente și consultă pacienți. 

Jurnaliștii de la Digi 24 au descoperit un medic fals în Brașov. Bărbatul, care este programator, consultă pacienți și prescrie medicamente, deși nu are studii medicale. Soția individului este medic, iar acesta îi ține locul atunci când nu poate ajunge la cabinet. 

Un alt medic fals profesează în România

„Pot face bilet de trimitere, pot face rețetă, dar identică cu cea de luna trecută, pe câte luni doriți (…), dar fără să schimb tratamentul. (Este o practică normală?) Nu, nu mi se pare normală, dar… (De ce credeți că nu este normală?) Pentru că calitatea mea nu este de medic, de asta nu mi se pare normală, dar există o explicație:Trebuie un medic înlocuitor, pe care nu-l putem găsi”, a spus Marius Hîrseanu atunci când a fost filmat cu camera ascunsă.

Polițiștii au deschis un dosar penal, pentru exercitarea fără drept a unei profesii și fals în înscrisuri, sub semnătură privată, după ce medicul fals a emis peste 200 de bilete de trimitere și rețete compensate.

Foto: Digi24

citește și...