Ultima imagine cu Luiza Melencu în viaţă! Fata de 18 ani a fost omorâtă de criminalul din Caracal, după 3 luni de tortură şi chin în casa acestuia

30.07.2019, 14:54
Detalii cutremurătoare continuă să iasă la iveală în cazul crimelor din Caracal, comise de Gheorghe Dincă, un bărbat de 66 ani.

Ultima imagine cu Luiza Melencu în viaţă!

Individul este acuzat că le-a răpit şi ucis pe Luiza Melencu, 18 ani, şi Alexandra Măceşanu, 15 ani. Fetele nu au avut nicio şansă să scape din mâna criminalului care le-a ucis cu sânge rece.

Prima victimă a lui Dincă a fost Luiza Melencu, dispărută în luna aprilie a acestui an. Tânăra era originară din comuna doljeană Dioşti şi a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă.

Înainte de a se urca în maşina criminalului, camerele de supraveghere au surprins-o pe Luiza mergând pe stradă. Luiza n-a mai fost văzută de când s-a urcat în maşina lui Gheorghe Dincă, un Renault Megane gri cu numărul de înmatriculare OT 48 WYW.

Luiza Melencu a fost violată timp de trei luni

Criminalul ar fi indicat două locuri unde s-ar putea să fi aruncat trupul Luizei: la Stoeneşti, un baraj pe Olt aflat la 14 km de Caracal sau în zona Izlaz, aflată la 40 km de Caracal, unde Oltul se varsă în Dunăre.

citește și...