FOTO | Turiștii lasă în urmă dezastru la hotelurile de pe litoral: „Aruncă în cameră orice, se sparg semințe de scoatem cu sacii”

22.08.2019, 15:40
FOTO | Turiștii lasă în urmă dezastru la hotelurile de pe litoral: „Aruncă în cameră orice, se sparg semințe de scoatem cu sacii”
Hotelierii sunt revoltați de ceea ce găsesc în camere

Dacă în general clienții sunt nemulțumiți de condițiile pe care le găsesc în hotelurile de pe litoral, din ce în ce mai mulți angajați ai complexelor turististice de la malul Mării Negre se plâng de comportamentul vizitatorilor. 

Potrivit Pro TV, la finalul sejurului camerele de hotel arată deplorabil. Angajații le găsesc pline de gunoi, cu lenjeriile de pat și bateriile de la baie distruse, iar mirosul de mâncare gătită rămâne impregnat în pereți. 

Din cauză că astfel de situații sunt tot mai dese, unii hotelieri au decis să îi oblige pe turiști să garanteze vacanța cu un card bancar. 

Numeroase imagini cu haosul lăsat în urmă de turiștii de pe litoral au ajuns în spațiul public, iar cameristele sunt pur și simplu, revoltate de ceea ce găsesc în camere. 

„Totul aruncat prin cameră”

„Prosoape, bateriile rupte, veceurile înfundate, lenjeria ruptă, practic distrusă, baia foarte foarte murdară, prosoape tot, tot aruncat… aruncă prin cameră, nu contează, pasta de dinţi, orice, balcoanele pline cu fructe cu legume aruncate, e groaznic ce găsim în urmă”, a dezvăluit o cameristă. 

O colegă de breaslă a femeii a povestit un episod care a lăsat-o fără cuvinte: Am avut un turist care ne-a anunţat că nu are apă la baie, am venit cu instalatorul, am probat chiuvetă, am probat duşul, am probat bazinul la veceu şi i-am spus văd că aveţi apă, la care zice aaa, de aici se apasă… efectiv nu am mai avut ce să-i mai spun…”.

Turiștii gătesc în camere

Deși se cazează în unități hoteliere all inclusive, unde primesc mâncare din plin, numeroși turiști umplu minifrigidere din cameră cu mâncare și, mai grav de atât, gătesc la plită și lasă un miros de nedescris în urmă. 

„Ne-a mirosit a mâncare, nu ştiam de unde vine mirosul, era într-o cameră în care doamna venise dotată cu tot ce trebuie din bucătărie şi îşi pregătea masa în camera pe o plită, pe noptieră, cu zarzavat, cu oală cu tot ce îi trebuia. După miros cred că făcea un fel de ciorbă, ceva… Într-un hotel în care au cinci mese pe zi… se mănâncă în pat, se vine cu geamantane pline de mâncare, se sparg semințe în cameră de scoatem cu sacii”, a mai dezvăluit o cameristă de pe litoralul românesc.

De altfel, o turistă a recunoscut, fără jenă, în fața reporterului că obișnuiește să mănânce și să gătească în camera de hotel: „Aseară am avut ciorbiță, ciorbiță de pasăre, eram obosiți și am mâncat o ciorbiță de pasăre”. 

citește și...