Tudor Petruț din ”Liceenii” a revenit în România. S-a revăzut cu Ștefan Bănică Junior și Oana Sîrbu

22.06.2021, 16:42
Tudor Petruț din ”Liceenii” a revenit în România. S-a revăzut cu Ștefan Bănică Junior și Oana Sîrbu
Tudor Petruț din ”Liceenii” a revenit în România. S-a revăzut cu Ștefan Bănică Junior și Oana Sîrbu

Tudor Petruț a revenit pentru o scurtă perioadă de timp în România și s-a revăzut cu foștii săi coegi din filmul ”Liceenii”.

Binecunoscuta artistă Oana Sîrbu a cucerit generații întregi de români cu rolul interpretat în seria de filme ”Liceenii”, unde a jucat alături de celebrul Ștefan Bănică Junior. Tudor Petruț a făcut ravagii în rândul publicului din România cu rolul Șerban, pe care l-a interpretat în seria de filme ”Liceenii”. De ani de zile, Tudor Petruț este stabilit în America, unde este profesor de matematică, dar și actor.

În această perioadă, Tudor Petruț a revenit în România și a profitat de ocazie pentru a se revedea cu foștii săi colegi din filmul ”Liceenii”.

Tudor Petruț, despre revederea cu Ștefan Bănică Junior și Oana Sîrbu: ”Am depănat amintiri ca de obicei”

„Stau în Los Angeles de aproape 30 de ani și am venit să-mi văd mama. Au trecut doi ani totuși și am fost îngrijorat și m-am bucurat foarte tare că e sănătoasă, că a trecut cu bine prin toată perioada asta care a fost grea pentru noi toți și noi. Nu am avut cum să o încurajăm decât prin telefon”, a spus Tudor Petruț la o emisiune de televiziune, potrivit spynews.ro.

Acesta a vorbit și despre revederea cu Ștefan Bănică Junior și Oana Sârbu, dar a și dezvăluit cum au reacționat băieții săi în momentul în care au văzut filmul ”Liceenii: „În fiecare an când vin ne întâlnim de obicei toți. Anul ăsta a fost mai greu cu ploile, cu furtunile și toată îmbâcseala din București. În Liceeni eram șeful clasei, tocilarul găștii. Am doi băieți mari de 31 și 27 de ani. Amândoi s-au lansat foarte bine în afaceri. Sper să facă cât mai mulți bani, mai mulți decât mine să am și eu o bătrânețe liniștită. Ei sunt născuți și crescuți în America. Când au văzut filmul nu au înțeles nimic. Singura întrebare pe care mi-a pus-o Alexandru a fost de ce a luat băiatul ăla brunet fata. I-am zis că așa a fost scris în scenariu. Copiii mei vorbesc românește, deci nu asta ar fi o problemă, dar vis a vis de partea istorică a filmului, bănuiesc că pentru ei a fost extrem de interesant”.

„Oana Sîrbu e o dulceață de om. Săptămâna trecută am fost cu ea și cu Ștefan. Ne-am întâlnit și am depănat amintiri ca de obicei”, a mai spus Tudor Petruț.

 

citește și...