Tudor Gheorghe, prima reacție după ce a fost criticat dur în urma concertului de la Sala Palatului!

03.02.2020, 12:57
Tudor Gheorghe, prima reacție după ce a fost criticat dur în urma concertului de la Sala Palatului!
Tudor Gheorghe, prima reacție după ce a fost criticat dur în urma concertului de la Sala Palatului

Tudor Gheorghe se află în mijlocul unui scandal! Televiziunea Română a fost criticată dur după ce a difuzat spectacolul ‘Degeaba 30’, care a avut premiera la Sala Palatului pe 21 decembrie 2019. La data respectivă s-au împlinit 30 de ani la Revoluție.

Tudor Gheorghe, prima reacție după ce a fost criticat dur în urma concertului de la Sala Palatului

‘O ţară care plânge, care geme şi aşteaptă un decret de la Bruxelles sau Strasbourg“, „Cui va mai rămâne această ţară?“, „Procurorii sunt nişte veleitari, nişte oameni mici ce nu gândesc“, „Lanţul de minciuni cu care ne-aţi vândut’, au fost câteva dintre versurile spectacolului „Degeaba 30′.

Concertul a fost alcătuit din anumite critici la adresa Uniunii Europene. Fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, l-a etichetat pe artist drept ‘Canalie talentată’ și i-a transmis un mesaj șocant.

‘Băi, Tudor Gheorghe, fii atent aici, cât ai fi fost tu de talentat în muzică şi versuri! Primul meu coleg de bancă, Cristian Herbei, şi alţi 1.000 de oameni nu au murit pentru ca tu să-i dai cu zdranga, zdranga la mandolină spunând că a fost degeaba!’, a răbufnit Funeriu, pe rețelele de socializare.

Tudor Gheorghe a avut un cuvânt de spus după aceste critici, duminică seară, 2 februarie 2020, în emisiunea “Sinteza Zilei” de la Antena 3.

“Acum mi-am dat seama câte am făcut şi cât de greu îmi e. Am făcut o socoteală. Să-ţi prmiţi să faci nu unul nu două, ci trei sau patru spectacole best-of din opera ta mi se pare un lucru absolut dificil. Multe spectacole am făcut. Cel la care lucrez şi care va avea premiera luna aceasta la Chișinău – se cheamă «Risipitorul de frumuseți, volumul I». Mi-a fost foarte greu să selectez cele mai frumoase poeme din tot ce am scris, din toate cântecele mele care sunt peste 300. Într-un raft, 300. Sertarul al doilea nu l-am mai deschis”, a mărturisit rapsodul.

Sursa: Antena 3

citește și...