Tudor Gheorghe, mărturisiri neașteptate despre consumul de droguri

23.12.2019, 16:05
Tudor Gheorghe, mărturisiri neașteptate despre consumul de droguri
Tudor Gheorghe, mărturisiri neașteptate despre consumul de droguri

Tudor Gheorghe a făcut recent mărturisiri neașteptate despre consumul de droguri. Artistul a povestit cum a ajuns să încerce heroina. 

Solistul a consumat droguri cu mulți ani în urmă, atunci când se afla în New York, SUA. Motivul care l-a făcut pe Gheorghe să încerce heroina a fost curiozitatea, mai ales că, fiind actor la bază, a dorit să poată juca orice rol. 

Tudor Gheorghe, mărturisiri neașteptate despre consumul de droguri

„Eu sunt actor la bază şi m-am gândit dacă o să joc vreodată rolul unui drogat. Am rugat doi medici în Long Island, lângă New York, şi mi-au injectat heroină. I-am rugat să mă filmeze în timp ce mă manifestam. Am fost civilizat. Am pupat mâna gazdei, Luiza, şi m-am dus la culcare. M-am dezbrăcat şi m-am culcat în cadă. Îngeri de argint zburau în jurul meu, le făceam cu mâna. M-au scos din cadă, m-au îmbrăcat în pijama şi m-au băgat în pat. M-am trezit noaptea cu o sete şi o poftă de dulciuri…”, a mărturisit artistul pentru Mediafax.

Tudor Gheorghe s-a simțit groaznic a doua zi, însă a reușit să își revină.

„A doua zi mă durea aerul din jurul capului. Mi-au spus că trebuie să îmi mai facă o doză mai mică dacă vreau să îmi revin. Am zis că nu. Daţi-mi altă variantă şi mi-au zis să beau din sticla de whiskey cât pot, aşa ca pe bere, ceea ce am făcut. Se făcuse ora 11 dimineaţa şi m-au ajutat din nou să urc scările alea, la ora 11 am adormit şi m-am trezit a doua zi la ora 11. Am dormit neîntors. Am băut numai apă minerală, nu mai simţeam nevoia de dulce, mi-am pipăit capul, era la locul lui, nu mă mai durea”, a mai dezvăluit solistul. 

„Mi-e groază şi când mă gândesc. Le-am spus să nu mai conteze pentru mine când e vorba de droguri. Mă uit la cei care consumă azi şi nu îmi dau seama cum se poate”, a concluzionat Gheorghe. 

 

citește și...