Trenul lui Kim Jong-un ar fi fost observat într-o staţiune balneară

26.04.2020, 13:20
Trenul lui Kim Jong-un ar fi fost observat într-o staţiune balneară
Trenul lui Kim Jong-un ar fi fost observat într-o staţiune balneară

Trenul special care i-ar aparține lui Kim Jong-un ar fi fost observat săptămâna aceasta într-o stațiune balneară pe coasta de est a Coreei de Nord.

Liderul nord-coreean Kim Jong-un ar fi murit. Speculațiile în privința morții liderului nord-coreean Kim Jong-un s-au întețit ieri, după ce unele ziare internaționale din China, Japonia sau Hong Kong au scris că acesta s-ar afla în comă.

Reuters a dezvăluit că o echipă de medici chinezi a fost trimisă la Phenian, deoarece Jong-un ar fi suferit o operație pe cord nereușită.

Ultima apariţie publică a lui Kim a fost pe 11 aprilie, dar speculaţiile asupra sănătăţii sale au demarat când când a ratat sărbătorirea zilei de naştere a bunicului său, una dintre cele mai semnificative sărbători din Coreea de Nord, din 15 aprilie.

Potrivit adevarul.ro, un tren special care i-ar aparține lui Kim Jong-un a fost observat săptămâna aceasta în portul Wonsan, în care se află o staţiune balneară, pe coasta de est a Coreei de Nord.

Trenul a staţionat de la 21 la 23 aprilie într-o gară de la Wonsan, rezervată lui Kim Jong-un şi membrilor familiei sale.

Reuters scrie că nu a putut să confirme din surse independente această informaţie şi nici o eventuală prezenţă a dictatorului la Wonsan.

FOTO: Profimedia

citește și...