Trei zodii predispuse să aibă aventuri amoroase în luna martie

07.03.2022, 11:11
Trei zodii predispuse să aibă aventuri amoroase în luna martie

Specialiștii în previziuni astrologice susțin că, pe parrcursul lunii martie, nativii din trei zodii au tendința de a avea aventuri amoroase. Este recomandat ca partenerii de cuplu au acestora să fie cu ochii în patru. Cele trei zodii predispuse să aibă aventuri amoroase luna aceasta sunt: Berbec, Gemeni, Capricorn.

Despre nativii din zodia Berbec care nu sunt încă implicați într-o relație de cuplu se spune că nu caută nicim serios în plan sentimental pe parcursul lunii marrtie.

Acești nativi caută tot felul de aventuri amoroase și nu vor sub nicio formă să în asume vreun angajament în plan sentimental, cel puțin deocamdată.

Trei zodii predispuse să aibă aventuri amoroase în luna martie. Gemenii caută aventuri ca să scape de stres

Despre nativii din zodia Gemeni se spune că, în general, sunt persoane foarte iubitoare, grijulii și fidele. Cu toate acestea, în luna martie, acești nativi vor căuta tot felul de aventuri amoroase, însă doar pentru a se elibera de stres. Dacă au o relație stabilă, aceștia vor reveni, după escapada respectivă, la partenerul de cuplu.

Despre nativii din zodia Capricornului se spune că, luna aceasta, este posibil să simtă monotonie în relația de cuplu pe care o au. Din acest motiv, vor fi tentați să caută să iasă din rutină implicându-se într-o aventură amoroasă fără nicio implicare sentimentală sau vreun angajament serios.

citește și...