Trei zodii care nu suportă Ziua Îndrăgostiților

14.02.2022, 12:33
Trei zodii care nu suportă Ziua Îndrăgostiților
Trei zodi care nu suportă Ziua Îndrăgostiților

Valentine’s Day – Ziua Îndrăgostiților, numită, de asemenea, Ziua Sfântului Valentin sau Sărbătoarea Sfântului Valentin, este sărbătorită anual în data de 14 februarie. Nativii din trei zodii nu suportă abslut deloc această sărbătoare a îndrăgostiților, afirmă experții în astrologie. Aceste zodii sunt: Gemeni, Săgetător și Capricorn.

Nativii din zodia Gemeni nu suportă Ziua Îndrăgostiților pentru că o consideră o sărbătoare superficială. În plus, detestă să se simtă obligați să facă gesturi romantice la comandă ș să ofere cadouri doar pentru că așa impune evenimentul respectiv.

Astfel, acești nativi nu vor sărbători niciodată Ziua Îndrăgostiților, însă vor avea grijă să se recompenseze cu altă ocazie față de partenerul de cuplu, așa cum simt și mai ales când simt ei să facă acest lucru.

Trei zodii care nu suportă Ziua Îndrăgostiților. Săgetătorii, printre acestea

Celor născuți sub semnul Săgetătorului le place să aibă parte de momente romantice și pline de tandrețe alături de partenerul de cuplu, însă nu de Ziua Îndrăgostiților. Consideră evenimentul ca fiind unul comercial, caere nu are nicio legătură cu iubirea adevărată.

Și nativii din zodia Capricornului se numără printre cei care nu sunt deloc entuziasmați de Ziua Îndrăgostiților. Îi deranjează foarte mult să fie nevoiți să respecte un anumit detaliu sau să facă anumite gesturi față de partenerul de cuplu doar pentru că așa impune o sărbătoare.

citește și...