Trecutul uitat al lui Răzvan Fodor: cu cine s-a iubit înainte să se însoare cu Irina Fodor! Nimeni nu o mai recunoaște

24.05.2021, 12:19
Trecutul uitat al lui Răzvan Fodor: cu cine s-a iubit înainte să se însoare cu Irina Fodor! Nimeni nu o mai recunoaște
Trecutul uitat al lui Răzvan Fodor: cu cine s-a iubit înainte să se însoare cu Irina Fodor!

Răzvan Fodor are o familie fericită acum cu Irina, actuala prezentatoare a sezonului 4 Asia Express, însă puțini știu cu cine s-a iubit el în urmă cu mai bine de 15 ani.

În tinerețe, fostul solist al trupei Krypton, a avut două relații serioase cu unele dintre cele mai frumoase femei din lume. Este vorba despre Catrinel Menghia și Linda Croitoru. Ambele au reușit să ajungă departe în viață, însă Linda Croitoru o duce cel mai bine.

Cu cine s-a iubit Răzvan Fodor înainte să se însoare

Răzvan Fodor și Linda Croitoru au fost împreună pe la începutul anilor 2000. Bruneta devenise celebră datorită emisiunii Superbingo, care se difuza la vremea respectivă la PRO TV.

După despărțirea de Răzvan Fodor, Linda Croitoru a decis să plece în SUA, pentru a urma cariera de actriță. A prins câteva roluri în producții de mică amploare și și-a schimbat numele în Taylor.

În SUA, Linda l-a cunoscut pe actualul ei soț, omul de afaceri Lance Collins, care deține mai multe proprietăți de lux.

Conform Wowbiz, soțul Lindei Croitoru a cumpărat recent o vilă situată în localitatea La Quinta, California, pentru care Collins a plătit nu mai puțin de 12 milioane dolari.

Soțul Lindei s-a îmbogățit prin anii 2000, când a înființat în subsolul casei sale din New Jersey, compania Fuze Beverage, cumpărată în 2007 de Coca Cola cu 250 milioane dolari. De aici s-a dezvoltat și mai înființat altă companie, Core Nutrition, tot de băuturi răcoritoare.

În urmă cu 3 ani, Lance Collins a vândut afacerea căte Dr Pepper cu 535 milioane dolari. Acum, el se ocupă cu o afacere legată de snack-food.

Răzvan Fodor păstrează legătura cu Catrinel Menghia

„Nu ţin legătura cu Răzvan, însă având în vedere că există social media, reuşim să vedem câte un pic din viaţa fiecăruia fără să vorbim la telefon. Mai fac câte o apreciere, un like la postările lui şi ale soţiei. Fiecare avem familiile noastre, eu sunt mamă la rândul meu, am un copil de şase luni, dar nu sunt căsătorită, am un iubit’, spunea Catrinel pentru Click.ro.

citește și...