Transportul lui Mario Iorgulescu de la Bucureşti la spitalul din Milano a costat enorm. Părinţii i-au asigurat condiţii de lux

25.09.2019, 10:11

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a fost transferat în urmă cu două zile la o clinică din Italia, deşi medicii de la Spitalul Elias nu şi-au dat acordul.

Transportul lui Mario Iorgulescu de la Bucureşti la spitalul din Milano a costat enorm. Părinţii i-au asigurat condiţii de lux

Transferul s-a produs cu maximă discreţie, iar doctorii de la Elias, acolo unde tânărul de 24 de ani a fost internat, nu au vrut să dea niciun detaliu despre starea lui de sănătate.

Conform Antena 3, transportul la Milano, cu un avion ce are dotările unei ambulanțe și aparține Ministerului Sănătății din Turcia, a costat în jur de 50.000 de euro.

Toată suma a fost plătită de familia lui Mario Iorgulescu, care doreşte cu orice preţ ca fiul lor să îşi revină.

Mario Iorgulescu încă nu a putut fi audiat în calitate de suspect, însă procurorul care se ocupă de cazul său a declarat că el nu a scăpat de dosarul penal, deşi a fost transferat în Italia. Se pare că procurorii români ar putea merge la Milano pentru a-l audia.

Mario Iorgulescu a ajuns de urgenţă la Spitalul Elias în urmă cu aproximativ două săptămâni, după ce, pe Şoseaua Chitilei, a provocat un grav accident rutier. Un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Ulterior, s-a constatat faptul că Mario Iorgulescu consumase cocaină şi avea o concentraţie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză şi de 1,76 g/l la a doua.

 

citește și...