Tragedie în familia lui Corneliu Vadim Tudor. Fiica cea mare a ”Tribunului” a rămas văduvă la doar 4 luni de la căsătorie

16.11.2021, 12:58
Tragedie în familia lui Corneliu Vadim Tudor. Fiica cea mare a ”Tribunului” a rămas văduvă la doar 4 luni de la căsătorie
Lidia, fata cea mare a lui Vadim Tudor, a transmis un mesaj emoționant

Este doliu în familia lui Vadim Tudor! După pierderea tatălui ei, în toamna anului 2015, fiica politicianului Vadim Tudor l-a pierdut pe al doilea bărbat important din viața ei. Fiica cea mare a a lui Vadim Tudor, Lidia, (31 de ani) a rămas văduvă, la doar patru luni de la căsătorie. Înmormântarea a fost făcută cu foarte mare discreție.

Lidia s-a căsătorit în vara acestui an cu un scriitor cu 20 de ani mai în vârstă decât ea. La data de 10 iulie, chiar anul acesta, cei doi spuneau ”Da” în fața ofițerului Stării Civile.

Soțul acesteia, care era scriitor, ar fi murit în luna octombrie. Fiica fostului politician a preferat să fie foarte discretă atât pe parcursul relației de cuplu, cât și în ceea ce privește înmormântarea soțului ei. La nefericitul eveniment ar fi participat doar rudele și foarte puțini prieteni, scrie Cancan.ro

Fiica lui Vadim Tudor, căsătorită cu un jurnalist

Potrivit fanatik,ro Lidia ar fi fost căsătorită cu Tano Dan Alexandru, jurnalistul și scriitor. Fiica lui Vadim Tudor a negat cu vehemență că ar fi fost căsătorită cu acesta

”Eu nu vreau ca viața mea să fie de interes! (…)Nu sunt văduva lui… Dl Tano era colaborator la revista mea. Nu vreau să dau nicio declarație despre acest fapt (decesul acestuia, n.red.). (…) Nu mă ocup eu de chestiile astea (pomană, n. red.) Sunați la familia lui, nu pe mine, că eu nu am nicio treabă, serios!”, a mai spus Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, la exact o lună de la moartea celui cu care a fost căsătorită, cel puțin în acte, timp de trei luni.

Amintim că Corneliu Vadim Tudor, fost senator și fondator al Partidului România Mare, a murit pe 14 septembrie 2015, la vârsta de 65 de ani. Moartea a survenit după ce a suferit infarct. Acesta ajunsese la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei după ce i s-a făcut rău.  A fost înmormântat la Cimitirul Ghencea, acolo unde familia sa are două locuri de veci.

Cu ce se ocupă fetele lui Vadim Tudor

Fiica cea mare a Tribunului ocupă postul de tutore psihologie Învăţământ de la Distanţă la Universitatea „Spiru Haret” din Capitală.

De cealaltă parte, fiica cea mică a lui Vadim Tudor, Eugenia, face carieră în media. Tânăra a absolvit cursurile facultății de Jurnalism la „Spiru Haret” și a fost angajată în funcția de reporter la Antena Stars.

citește și...