Tragedia de la Vocea României: cântăreţului Kevin Magalhaes i-a murit sora! Juriul, emoţionat când l-a ascultat

30.09.2019, 00:20
Tragedia de la Vocea României: cântăreţului Kevin Magalhaes i-a murit sora! Juriul, emoţionat când l-a ascultat
Tragedia de la Vocea României: cântăreţului Kevin Magalhaes i-a murit sora. Juriul a fost în lacrimi

Cea mai recentă ediţie a concursului ajuns la sezonul 9 a fost plină de tensiune! Cel mai emoţionant moment a fost cel în care un francez de 31 de ani a urcat pe scendă. Tragedia de la Vocea României: cântăreţului Kevin Magalhaes i-a murit sora, iar el a venit special la emisiune pentru a cinsti memoria acesteia.

Povestea care a înlăcrimat juriul de la Vocea României în a patra seară a audiţiilor pe nevăzute i-a aparţinut lui Kevin Magalhaes. Cântăreţul de origine franceză a studiat în România, la Facultatea de Geografie din Cluj.

Tragedia de la Vocea României: cântăreţului Kevin Magalhaes i-a murit sora! Ce piesă i-a dedicat în concurs

Drama care i-a marcat viaţa şi, apoi, destinul lui Kevin s-a petrecut în 2007. Atunci, sora sa a murit, cântăreţul lăsând să se înţeleagă că a fost vorba despre o sinucidere.

În memoria celei dispărute, el a ales să interpreteze melodia “She’s Out of My Life”, a lui Michael Jackson. Momentul a fost extrem de încărcat de emoţie, publicul din sală şi juriul fiind efectiv înlăcrimaţi de modul în care solistul a transmis mesajul piesei.

Efectul prestaţiei a fost unul aşteptat: toţi cei patru antrenori au apăsat butoanele şi s-au întors pentru a încerca să îl aducă în echipa lor. Primul care a vorbit cu Kevin a fost şi cel mai apăsat dintre juraţi. Horia Brenciu, cu lacrimi în ochi, s-a încurcat efectiv în cuvinte.

Cred că a fost cea mai scurtă piesă care ne-a dus într-o lume formidabilă şi tu, tu… Cine mă aduce într-o asemenea stare merită toate aplauzele“, a afirmat Horia Brenciu.

Sora solistului s-ar fi sinucis, dar el a avut puterea să cânte şi asta l-a impresionat pe Tudor Chirilă

Imediat, Irina l-a completat: “Știi ce mi-a plăcut la tine și de ce m-am întors? E foarte important. Da, la Vocea României toată lumea vine, cântă, și arată abilitățile vocale, mai puțin știu când să tacă. Îți mulțumesc pentru asta. Mulțumesc că ai venit la Vocea României. Te aștept în echipa mea cu cea mai mare plăcere!”, a spus Irina Rimes.

Apoi, Smiley a atins punctul sensibil şi l-a întrebat pe cântăreţ, care vorbeşte limba română după perioada petrecută la Cluj, despre ce l-a determinat să aleagă o piesă atât de tulburătoare.

Foarte, foarte emoționant momentul. Mi-a plăcut mult sensibilitatea cu care ai interpretat piesa asta. Nu e deloc ușor să cânți piesa asta, mai ales dacă are o poveste nu tocmai fericită în spate, în cazul tău. M-aș bucura foarte tare să-mi dai ocazia să lucrez cu tine, în echipa mea“, a punctat Smiley.

Şi Tudor Chirilă a fost impresionat de puterea cântăreţului de a duce o piesă de acest gen până la capăt. ”Noi, în casta asta a actorilor, avem o chestie care e destul de tâmpită, când cineva trece de partea ailaltă, jucăm.

Mamei mele i s-a întâmplat în ziua în care și-a înmormântat tatăl, mai sunt colegi care au făcut chestia asta și eu știu, cred că înțeleg foarte bine ce înseamnă să cânți într-un asemenea moment.

Pe de altă parte, tu ești profesionist când într-un asemenea moment cânți și o faci ca și cum nu ai avea nicio problemă. Tu ai făcut-o ca și cum nu ai avut niciun fel de problemă, în așa fel încât emoția să ajungă să te doboare și nu poți să duci la capăt un cântec. Eşti o voce foarte bună și ești un câștig pentru Vocea României“.

Dar punctul culminant al momentului a fost cel în care Kevin a decis în ce echipă merge! Atunci, i-a apărut zâmbetul pe buze: l-a ales pe Smiley să îi fie antrenor la Vocea României!

citește și...