Tornadă devastatoare la Iași! Casele au fost luate pe sus, copacii au fost spulberați. Imaginile groazei

06.07.2019, 16:25
Tornadă devastatoare la Iași! Casele au fost luate pe sus, copacii au fost spulberați. Imaginile groazei
Tornada a lovit pe neașteptate

Localitatea Miroslovești din județul Iași a fost lovită de o tornadă puternică, care a rănit două persoane și a distrus mai multe locuințe. Oamenii au intrat în panică atunci când au văzut forța fenomenului, care a provocat pagube însemnate. 

Din nefericire, tornadele și alte fenomene extreme își fac simțită prezența și pe plaiuri mioritice. O tornadă a făcut ravagii în Miroslovești, lângă Pașcani. Potrivit Antena 3, doi localnici din Miroslovești erau pe drum atunci când a început urgia și au fost răniți. 

Autoritățile au făcut apel la cei din zonă să rămână calmi și să stea la adăpost pentru siguranța lor, fără să intre în panică, pentru că s-ar putea răni sau ar putea să-și piardă viața. 

Aceasta nu este prima tornadă care lovește România. Din cauza încălzirii globale, fenomenele meteo extreme au început să apară din ce în ce mai des în România. În luna mai, o tornadă a lovit Ialomița și Călărași, provocând distrugeri însemnate. Tot atunci, un autocar aflat pe Autostrada Soarelui s-a răsturnat, mai mulți pasageri fiind răniți. 

Vezi imagini cu tornada devastatoare aici.

citește și...