Topul pozițiilor sexuale preferate de femei. Care se află pe primul loc

02.08.2019, 15:21
Topul pozițiilor sexuale preferate de femei. Care se află pe primul loc
Topul pozițiilor sexuale preferate de femei. Care se află pe primul loc

Femeile sunt extrem de greu de mulțumit atunci când vine vorba de sex. Există o serie de poziții sexuale care duc femeile pe culmile plăcerii. Bărbații ar trebui să țină cont de aceste poziții și să le ofere partenerelor o partidă de sex incendiar.

Topul pozițiilor sexuale preferate de femei. Care se află pe primul loc

Iată care sunt printre cele mai frecvente poziții sexuale care le fac pe femei să ajungă mai rapid la orgasm.

  1. V-ul erotic. Această pozitie este preferată de femei datorită faptului că asigură penetrare adâncă. Pentru a face sex în această poziţie, femeia trebuie să fie aşezată pe masă, în fund, iar bărbatul în picioare. Femeia trebuie totodată să ridice picioarele pe umerii bărbatului sau să le încolăcească în jurul lui, pentru o penetrare mai adâncă.
  2. Poziţia misionarului. Este una dintre poziţiile sexuale preferate de femei având în vedere că este uşor de realizat şi că femeia este faţă în faţă cu partenerul. Totodată, această poziţie permite bărbatului să stimuleze clitorisul cu zona pelviană, în timpul contactului sexual, având în vedere că el se află deasupra, între picioarele femeii. Femeia poate înfăşura picioarele împrejurul mijlocului bărbatului, pentru penetrare mai adâncă.
  3. Tigrul ghemuit. Această poziţie presupune ca bărbatul să stea întins pe spate, cu picioarele atârnând din pat. Femeia se aşează deasupra, cu spatele la bărbat, în genunchi, iar bărbatul îi susţine gretuatea plasându-şi mâinile sub fesele ei. Această poziţie permnite femeii să controleze cât de adâncă este penetrarea şi să îşi mişte şoldurile liber şi să îşi folosească mâinile pentru a se atinge.
  4. Amazoana. Această poziţie presupune ca bărbatul să stea în şezut, pe un scaun destul de ţeapăn. Femeia îl încalecă în aşa fel încât vârfurile picioarelor sale să atingă pământul. În acest fel, femeia poate controla ritmul mişcărilor. 5
  5. Lingura. Această poziţie este un fel de «pe la spate», doar că ambii membri ai cuplului stau întinşi pe spate. Femeia poate însă să ridice puţin picioarul pe care nu se sprijină pentru a îşi putea stimula cu mâna zonele intime.
citește și...