Titi Aur, răspuns foarte dur pentru Cristian Tudor Popescu

29.12.2019, 11:38
Titi Aur, răspuns foarte dur pentru Cristian Tudor Popescu
Titi Aur, răspuns foarte dur pentru Cristian Tudor Popescu

Titi Aur a dat un răspuns foarte dur după comentariul lui Cristian Tudor Popescu. Jurnalistul a fost revoltat de atitudinea fostului campion de raliuri. 

După ce CTP a criticat atitudinea lui Titi Aur și a spus că îi caută scuze fostului ministru, fostul campion de raliuri i-a dat replica.

Titi Aur, răspuns foarte dur pentru Cristian Tudor Popescu

Titi Aur susține că nu este adevărat, iar ce a vrut să transmită e faptul că un condus defensiv ar fi ajutat șoferul nevinovat să evite accidentul. 

„Mi-am spus părerea ca de fiecare dată și am înțeles că între timp a ieșit domnul Cristian Tudor Popescu care a făcut două afirmații ciudate.

Una din afirmații, pentru care cred că ar fi normal să își ceară scuze sau să își retragă cuvintele, că eu am fost scos special ca să îl apăr pe domnul ministru de cineva, nu știu de cine. Eu și cu nu știu ce lider de sindicat de la Poliție și nu e deloc adevărat și nu se poate așa ceva, deci nu are voie să facă așa ceva.

Mai multe de atât, a venit și a spus că nu e corect ce spun, că dacă cineva greșește, greșește și gata și celălalt participant la trafic nu are nicio vină. Este foarte adevărat că din punct de vedere legal, și am susținut asta de fiecare dată, un accident se poate întâmpla pentru că unul greșește legal, iar celălalt sau ceilalți participanți la trafic au fost un pic neatenți, nu au reacționat, nu au avut o reacție din punct de vedere conducere defensivă.

Legal, într-adevăr, doar o mașină sau doar un șofer este vinovat. Asta va stabili ancheta, cine, cum. Dar și celălalt participant la trafic poate să aibă reacție dacă conduce defensiv. Este ceea ce promovăm.

Nu e normal ca cineva să îmi spună că am fost scos ca să apăr sau să nu apăr pe cineva, pentru că ar trebui să și demonstreze treaba asta”, a declarat fostul pilot de raliuri, pentru Digi 24.

citește și...