Tibi Bălan a încercat să agațe o tânără în club! Cum a driblat-o fostul fotbalist pe Tigresă

01.08.2019, 18:57
Tibi Bălan a încercat să agațe o tânără în club! Cum a driblat-o fostul fotbalist pe Tigresă
Tibi Bălan a încercat să dribleze o Tigresă în club

Divorțat de mai bine de patru ani, Tibi Bălan se pare că s-a lansat din nou „pe piața cuceririlor”. Fostul fotbalist a fost surprins alături de o tânără, pe care încerca să o farmece cu gesturi tandre. 

După o căsnicie eșuată și o carieră de fotbalist încheiată în urmă cu patru ani, Tiberiu Bălan se bucură de viața de burlac.

Recent, paparazzii l-au surprins pe fostul mijlocaș într-un club de fițe din Mamaia, în toiul petrecerii. Bălan era alături de o domnișoară îmbrăcată într-o rochie animal print, pe care părea că vrea cu orice preț să o farmece. Cei doi au vorbit preț de câteva minute, iar la un moment dat fostul fotbalist a făcut gesturi tandre față de Tigresă. S-a apropiat ușor de ea, a apucat-o de mână și a părut să îi șoptească ceva la ureche. 

Rămâne de văzut cum s-a încheiat seara pentru cei doi și dacă Bălan a reușit, în cele din urmă, să o dribleze cu succes pe Tigresă. 

Tibi Bălan are un băiat de cinci ani

Fostul stelist a fost căsătorit în trecut cu modelul Andreea Bododel. Deși căsnicia lor nu a rezistat decât un an și jumătate, cei doi divortând în 2015, au împreună un băiat, Luca, acum în vârstă de 5 ani. De altfel, se pare că fiul lor a fost principalul motiv pentru care cei doi nu s-au despărțit încă de la primele conflicte conjugale. Bălan și Bododel au divorțat pe cale amiabilă, la notar, și au rămas amici de dragul fiului lor. 

„O femeie te poate ridica foarte mult, poate investi banii pe care îi strângi. Am simțit nevoia unei astfel de femei în viața mea, dar din păcate nu am avut. Asta este, au fost experiențe. Copilul este cel mai afectat după un divorț. E foarte greu, mai ales la început”, a spus Tibi Bălan la scurt timp după divorț.

 

citește și...