Theo Rose a mărturisit abia acum de ce s-a despărțit de nepotul lui Nea Mărin: „A fost greu să mă obișnuiesc cu ideea”

26.12.2022, 14:27
Theo Rose a mărturisit abia acum de ce s-a despărțit de nepotul lui Nea Mărin: „A fost greu să mă obișnuiesc cu ideea”

Theo Rose și-a deschis sufletul în cadrul podcastului „Vin de-o poveste”, prezentat de Radu Țibulcă. Solista va deveni mamă pentru prima dată anul viitor, după ce s-a despărțit de nepotul lui Nea Mărin, Alex Leonte. În prezent, ea se iubește cu regizorul Anghel Damian. 

Theo Rose și Anghel Damian vor deveni părinții unui băiețel. Cei doi au dorit să păstreze totul secret, pentru a se asigura că bebelușul este în regulă. Recent, în cadrul unui podcast, vedeta a mărturisit că s-a aflat foarte ușor că este însărcinată, informația ajungând repede în atenția publicului.

Theo Rose, nevoită să demonstreze că este gravidă

„Am sunat la doctor și am spus ‘Dă-mi ce-mi trebuie, te rog frumos, ca să trimit oamenilor ca să nu spună că încurc evenimente’. La mine nu s-a pomenit niciodată în viața asta să încurc pe cineva. Efectiv trec printr-o situație. Am trimis dovada și de acolo probabil a fost foarte ușor să se afle. Spui unui necunoscut că ești însărcinată. E unul dintre cei patru oameni care știau, unul fiind necunoscut. A fost un pic ciudat, pentru că nu aveam încă confirmarea că totul este cum trebuie”, a spus Theo Rose.

Cântăreața a vorbit și despre despărțirea de fostul iubit, Alex Leonte. Ea a recunoscut că experiența nu a fost deloc ușoară.

„Eu de când sunt însărcinată mi-am mai pus viața la punct și au început și alți oameni să se gândească la sănătatea mea și mă menajează. Dar până aici a fost…Prezența unui copil mă va așeza pe mine în viața mea, exact așa cum trebuie. Dai un search pe Google și am găsit totul despre noi. Nu mai putem acum să ne ascundem sau să facem ceva. Eu multe lucruri din viața mea le aflu din presă.

A fost greu să mă obișnuiesc cu ideea, a fost grea separarea de Alex, căci despre asta vorbim, în cazul în care cred oamenii că ne ferim. (…) Spui unui necunoscut că ești însărcinată. Îți dai seama că a ieșit pe stradă… Așa arată adevărul meu, altul nu e!”, a mai adăugat solista.

citește și...