Testamentul actriței Draga Olteanu Matei: cine îi va moșteni toate bunurile

20.11.2020, 10:39
Testamentul actriței Draga Olteanu Matei: cine îi va moșteni toate bunurile
Testamentul actriței Draga Olteanu Matei: cine îi va moșteni toate bunurile

Draga Olteanu Matei a murit pe data de 18 noiembrie 2020, după o lungă suferință. Marea actriță și-a dedicat mai bine de 55 de ani din viață pe scena teatrului românesc. În toți anii de carieră, Draga Olteanu Matei nu a agonisit averi multe. 

Conform Impact.ro, testamentul regretatei actrițe cuprinde multe materiale artistice, care vor reveni celor doi nepoți care au avut grijă de ea până în ultima clipă.

La cine vor ajunge bunurile actriței

De asemenea, în testament au mai fost trecute o garsonieră în București, o casă în Piatra-Neamț, o colecție impresionantă de costume populare, blănuri și bijuterii.

Cât a trăit, Draga Olteanu Matei a iubit să călătorească foarte mult, așa că a reușit să strângă suveniruri din toate locurile pe care le-a vizitat. Toate acestea vor reveni acum celor doi nepoți, care s-au îngrijit în permanență de ea.

Ce pensie încasa Draga Olteanu Matei

Pensia pe care Draga Olteanu Matei era de doar 1.700 de lei. Pe lângă acești bani, actrița mai primea și indemnizația de la UNITER în valoare de 2.500 de lei, pentru întreaga carieră din lumea teatrului, scrie Impact.ro. 

Draga Olteanu Matei a decedat la vârsta de 87 de ani! Ea fusese internată în stare gravă la secția de terapie intensivă de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași. Regretata actriță a suferit o hemoragie digestivă superioră, iar medicii au făcut eforturi mari pentru a o ține în viață. Din păcate, pe 18 noiembrie, trupul ei a cedat.

Regretata actriță Draga Olteanu Matei va fi înmormântată duminică în Cimitirul “Eternitatea” din Piatra Neamţ, alături de soţul ei.

citește și...