Teo Trandafir, dezvăluiri cutremurătoare despre mariajul cu Constantin Iosef: ‘Am iubit un bou’!

16.12.2019, 13:57
Teo Trandafir, dezvăluiri cutremurătoare despre mariajul cu Constantin Iosef: 'Am iubit un bou'!
Teo Trandafir, dezvăluiri cutremurătoare despre mariajul cu Constantin Iosef: 'Am iubit un bou'!

Teo Trandafir, dezvăluiri cutremurătoare despre mariajul cu Constantin Iosef! Vedeta de la Kanal D a fost căsătorită șase luni cu fostul rugbist, din iunie până în decembrie 2012.

Teo Trandafir, dezvăluiri cutremurătoare despre mariajul cu Constantin Iosef: ‘Am iubit un bou’!

Deși totul părea să meargă minunat între cei doi, inevitabilul s-a produs la nici un an de la căsătorie. Aceștia s-au cunoscut pe Facebook în decembrie 2011, iar câteva luni mai târziu au decis să se căsătorească. Teo Trandafir era deja la a doua căsnicie.

Din nefericire, Constantin Iosef a părăsit-o pe Teo Trandafir chiar înainte de Crăciun. După despărțire, prezentatoarea tv a suferit enorm și a trecut cu greu peste mariajul eșuat.

Acum, la șapte ani de la divorț, Teo Trandafir a făcut declarații cutremurătoare despre fostul ei soț, Constantin Iosef. Bărbatul s-a mutat în Franța și s-a recăsătorit.

“Un bou! Recunosc, am iubit un bou. Ce tâmpită eram!!! Credeam în iubire pe atunci. Acum toată lumea mă întreabă dacă sunt bine. Da, sunt bine, de când mi-am dat seama că boul e bou”, a declarat Teo Trandafir în cadrul unui interviu mai vechi, conform playtech.ro.

Constantin Iosef nu a iubit-o pe Teo Trandafir

Prietenii apropiați au cuplului mărturiseau că fostul rugbyst n-ar fi iubit-o niciodată pe Teo şi s-ar fi căsătorit cu aceasta doar pentru bani.

“Îl cunosc de tânăr pe Costi, pentru că şi băiatul meu este rugbyst. Păcat că Teo nu s-a interesat cine e el. Cred că e unul din marii escroci. Costi are patima jocurilor de noroc de când îl ştiu şi aleargă după femei cu bani. Nu s-a căsătorit cu Teo pentru că o iubeşte, ci pentru banii ei. Are un caracter extrem de urât”, declarau aceștia.

În schimb, Constantin Iosef mărturisea în 2014 că Teo Trandafir a refuzat să iasă în public și să spună adevărul despre mariajul lor.

‘Periodic au apărut în ziare articole inventate de minţi bolnave sau scrise la comanda unor binevoitori ”pe surse” şi fotografii făcute sau preluate fără acordul meu.

În timpul relaţiei toate cheltuielile mele au fost făcute din banii mei, aveam conturi separate. Între mine şi Teo Trandafir nu au avut loc niciodată discuţii legate de bani, nu m-a interesat câţi bani are, cât câştiga şi ce face cu ei. Ştiam doar că banii sunt administraţi de Marian, alias Domn’ Profesor; el plătea facturile, angajaţii casnici, el era administratorul firmelor lui Teo Trandafir. Lui i-am trimis prin virament bancar şi banii cu care am achitat nunta, pentru care nu am primit nici până azi factură.

Am rugat-o în momentul despărţirii să mergem împreuna civilizat la tv şi să spunem adevărul pentru a nu lăsa loc la interpretări şi speculaţii. A refuzat categoric cum a refuzat şi să mai îmi vorbească.

Dupa divort eu si familia mea am suferit in urma acestor atacurilor cu adevarat miselesti si mincinoase, mai ales din partea ”apropiatilor” ei, fara ca Teo Trandafir sa intervina in vreun fel, iar acum cand vreau sa lamurim situatia, cand vreau sa spun adevarul asa cum l-am trait eu, incearca sa-mi inchida gura si accesul catre public prin intermediul dumneavoastra. Tot ce declar sustin cu dovezi. Nu stiu de ce Teo Trandafir nu ”se infurie” cum a amenintat, nu combate ce am spus pana acum si de ce nu profita de libertatea de a se exprima, avand drept la replica, in loc sa va blocheze pe dvs media, care doriti informarea celor interesati’, povestea Constantin Iosef într-o scrisoare.

citește și...