Telefonul Luizei Melencu a fost găsit la Arad. Ce a dezvăluit mama fetei

29.09.2019, 18:04
Mama Luizei a dezvăluit detalii despre telefonul Luizei

Telefonul Luizei Melencu a fost găsit la Arad. Mama fetei dispărute a dezvăluit ce detalii noi din anchetă i-au fost comunicate în ultima vreme.

Monica Melencu a povestit, aseară, la Antena 3, că telefonul fiicei sale a fost din nou activ în urmă cu o zi. „Exact cum s-a spus și cu luni în urmă: ‘Acum pot fi contactată. Sunt disponibilă. Luiza’, ceva de genul acesta. Nu știu prea multe că nu l-am întrebat, dar exact ce mesaje primea și prima dată”, a spus mama Luizei.

Telefonul Luizei, găsit tocmai la Arad

Femeia a dezvăluit și că telefonul Luizei a fost găsit la Arad, oraș unde locuiește unul dintre fii lui Gheorghe Dincă: „Telefonul a fost localizat la Arad, dar nu s-a făcut deloc această investigație. S-a zis că e la Arad, dar nu s-a făcut nimic”.

Monica Melencu a declarat că a mers la anchetatori ca să le ceară să investigheze aceste mesaje primite, dar nu a primit niciun răspuns: „Doar o dată am făcut treaba asta? Am fost în Caracal de 20 de ori cu aceste mesaje. Iar răspunsuri nu am primit. S-a luat mesajul, ne-au fotografiat telefonul. De fiecare dată când am primit astfel de mesaje am fost în preajma organelor legii. Dar răspunsuri… zero!”.