Te căsătorești anul acesta? Ce prevăd astrele

03.01.2022, 11:51
Te căsătorești anul acesta? Ce prevăd astrele
Te căsătorești anul acesta? Ce prevăd astrele

Pentru nativii din câteva zodii se anunță un an nou foarte bun în paln sentimental și familial. Specialiștii în astrologie susțin că acești nativi au mari șanse să se așeze la casa lor. Zodiile despre care experții în previziuni astrologice spun că se vor căsători anul acesta sunt: Berbec, Gemeni, Fecioară, Scorpion, Capricorn, Vărsător și Pești.

Pentru nativii din zodia Berbec, anul 2022 va fi unul foarte bun în plan sentimental. Acești nativi au toate șansele să-și ducă relația de cuplu la un alt nivel și să se căsătorească. Zodiile cu care sunt foarte compatibili sunt: Capricorn, Săgetător, Leu și Gemeni.

Și despre nativii din zodia Gemeni, experții în previziuni astrologice afirmă că este anul în care își vor uni destinul. Zodiile cu care pot forma cuplul ideal sunt: Vărsător, Berbec, Balanță și Săgetător.

Te căsătorești anul acesta? Ce prevăd astrele. Fecioarele își găsesc stabilitatea sentimentală

Despre nativii din zodia Fecioarei se spune că în anul 2022 își vor găsi stabilitatea sentimentală și vor face pasul cel mare spre căsătorie. Zodiile cu care sunt compatibili în plan sentimental sunt: Gemeni, Balanță, Capricorn și Berbec.

Nativii din zodia Scorpion își doresc dintotdeauna să își găsească sufletul pereche și să își întemeieze o familie. Au toate șansele ca acest lucru să li se întâmple în anul 2022. Zodiile cu care sunt compatibili sunt: Berbec, Balanță, Rac și Pești.

Cei născuți sub semnul Capricornului vor decide să facă pasul cel mare în plan sentimental și să ducă relația de cuplu la un alt nivel, căsătorindu-se. Zodiile cu care sunt compatibili sunt: Berbec, Leu, Fecioară și Pești.

Te căsătorești anul acesta? Ce prevăd astrele. Vărsătorii sunt familiști convinși

Nativii din zodia Vărsătorului sunt familiști convinși și marea lor dorință este aceea de a se așeza la casa lor. Au toate șansele să li se îndeplinească această dorință anul acesta. Zodile cu care sunt compatibili sunt: Taur, Berbec, Fecioară și Scorpion.

Și pentru nativii din zodia Pești, experiții în astrologie afirmă că au toate șansele să se căsătoerească în anul caere tocmai a început. Zodiile cu care sunt compatibili sunt: Capricorn, Pești, Berbec, Rac și Scorpion.

citește și...