Tatăl Antoniei, sfâșiat de durere, după ce a ajuns la locul crimei : „Îmi spuneam că trebuie să ajung acasă! Îmi era un dor de fată…” | Bărbatul face dezvăluiri despre mama fetiței ucise

05.11.2021, 15:11
Tatăl Antoniei, sfâșiat de durere, după ce a ajuns la locul crimei : „Îmi spuneam că trebuie să ajung acasă! Îmi era un dor de fată...” | Bărbatul face dezvăluiri despre mama fetiței ucise
Cristian Oancea, tatăl fetiței ucise de concubinul mamei. Foto: Captură Antena 3

Tatăl Antoniei, fetița ucisă la Arad de concubinul mamei, este în stare de soc. Acesta a anunțat că tot ce își dorește în momentul de față este să își vadă băiețelul de 3 ani, rămas fără soră. Bărbatul a ajuns, vineri, în lacrimi, la blocul unde a fost ucisă Antonia, pentru a aprinde lumânări.

”Nici acum nu cred că sunt aici și nici acum nu cred ca Antonia e moartă. De două săptămâni am o problemă cu mine.. Tot timpul spuneam că trebuie să ajung acasă! Îmi era un dor de fată… Două săptămâni, nu mai puteam…”, povestește el, potrivit Antena 3.

Bunica paternă a Antoniei crede că mama copiilor este implicată în crimă.

”Din povestea asta și din experiența mea de viață, eu cred că și ea a avut de-a face. Eu așa cred. Mamă, nu știi ce a fost în creierul lor!”, spune femeia.

Bunica paternă a Antoniei. Foto: Captură Antena 3

Tatăl Antoniei va începe procedurile de custodie

Cristian Oancea, tatăl fetiței ucise de concubinul mamei, este în stare de soc după ce a aflat că fetița lui de 4 ani a fost omorâtă cu cruzime. Atât Antonia, fetița de 4 ani, cât și și fratele ei de 3 ani, erau în grija celor doi.

Acesta va solicita autorităților să-și vadă băiatul și va începe procedurile de custodie.

„Mă voi judeca, cel mai probabil. Nu-l pot lăsa aici pe Oscar, un copil de trei ani, după ce s-a întâmplat. Ori cât va dura ca timp chestiunea prin tribunale, voi aștepta! Oscar e singurul copil care mi-a rămas, așa că voi încerca să fac tot ce trebuie ca statul să mi-l încredințeze…”, spunea Daniel Oancea pentru Impact.ro.

În ceea ce o privește pe mama copiilor săi, Cristian Oancea spune că este o persoană introvertită, care nu poate comunica decât cu cea mai bună prietenă.

„O singură prietenă are, o singură persoană, toată viața ei”

„Acum două minute am trecut granița. O singură prietenă are, o singură persoană, toată viața ei. O singură prietenă a avut și are, cu altă lume nu vorbește, ea cu altcineva nu poate să comunice”, a povestit Cristian Oancea, pentru un post de televiziune.

Taximetristul care l-a luat pe criminal și pe băiețelul de 3 ani, în ziua crimei, face dezvăluiri cutremurătoare. Acesta spune că ucigașul  a urcat geamantanul, în care era pusă fetița decedată, lângă fratele ei.

”A ajuns cu un geamantan și cu un copil de mână, a pus geamantanul în mijloc, a urcat copilul în spate, el s-a pus in partea cealaltă în spate”, spune Cornelia Sîrghi.

Familia criminalului face acuzații

Rudele criminalului susțin că, de fapt, mama ar fi vinovată.

”Ea a fost acasă. A fost acasă când s-a întâmplat chestia aia. El a iubit-o foarte mult si s-ar putea s-o acopere pe ea.

Dacă era așa o mamă grijulie, după ce i-a spus Crișan că copila-i moartă, de ce s-a mai pus în pat cu el? S-a pus în pat cu el, a stat liniștită, de ce n-a sunat poliția? O mamă….”, spune familia tânărului.

Florin Beniamin Crișan a recunoscut crima îngrozitoare. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru violență în familie, omor și profanare de cadavre sau morminte.

Vineri, magistrații din Arad vor judeca acum contestația la arestarea preventivă a criminalului.

citește și...